Deviška kožica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Tudi jaz si s kolegicam marsikaj zaupam glede fantov. Ampak, da bi pa govorile točno s kom in kdaj sem izgubila nedolžnost, to se mi zdi, da pa ni fer do fanta. Mislim, kako bi pa bilo, če bi on vsem kolegom raztrobil o vas kako je bilo, in bi potem o tem vedela cela vas.
Jasmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jasmy »

uf ja..ti si tista ku ni povedala prjatlcam s kom je ta prvič..dej ne basej pa ne deli se pametno...em..ja..pa tist ku pravte eni petnajstletnci nej počaka še tri leta pa bo vedla kako gre..hm..ja..a ku si 18 str si pa kr naenkrat odrasu pa pripraulen na seks pa na ne vem kaj še?pa kva vm ni jasnu????usak zase sam ve kdaj hoče seksat, kdaj nej bi biu prpraulen, ne pa de kle folk za brez veze napadate..ve pa ja use veste ja..kr ste pač starejše??k***c veste!ne morte za enga druzga govort..govorte zase!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Jasmy zase govorim ja, da ne želim svojih intimnih trenutkov s fantom deliti s prijateljicam, ker je to zasebna stvar dveh posameznikov. Meni skrivnosti nekaj pomenijo in nisem tipična baba, ki mora vse raztrobit naprej čim širši javnosti.
Govorim zase in ne zate, zato me ne obsojaj, ker govorim izključno o sebi. :wall:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

:D Kaj Jasmy a si ti novinarja Slovenskih novic in Direkta poklicala ter jim plačala, da objavijo tvoj članek, da si ti tudi končno dobila enega s katerim si spala. :lol: Veš enim se s tem ni potrebno hvaliti. Vsaj potrebe nimajo po tem.
Jasmy
Sramežljivka
Sramežljivka

hm..čaki..kdu je kej o hvali??mau si zgrešu..pa če ti to delaš še ne pomen de tud drugi, se ti ne zdi?ja..itak..me zanima ja..tud svoji najbolši prjatlci nisi povedala tega..mhm..ti si itak najboljša in najbolj enkratna, ku obdrži vse zase...ponavad so lih take najbl trcijalske...prou čudni ste eni..folk praša za nasvet, a vi pišete kakšni otroci so in ne vem kaj še.Vi ku ste tu napisal, ste navadni froci, ku se ne znajo normalnu obnašat kljub svoji starosti in prepričanju vase de so najbol resni.Raje folku normalno povejte de se pač ne strinjate in če mate kako slabo izkušno povejte, ne pa de nazaj prbijete d so froci k so kumi prlezl iz plenic??pa ke vam je logika?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Ne vem no, če lahko ena 15letnica daje nasvete o sexu 30letnikom :roll: Pomoje, da ne no. In tudi prijateljicam se o sexu najbrž hvalijo samo 15letnice, 30letnice dvomim, da to počnejo. Zrelost prinese svoje!
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

ko berem vaše debate o tem, kaj je z zrelim 15letnicam in tistim, ki bi to rade bile, morem neki dodat.

sama sem stara 16 let zato na vso stvar verjetno gledam malce drugače kot starejše punce. ne bi se rada neki hvalila ampak mislim, da sem za svoja leta bolj odrasla in zrela, kot je to običajno. obiskujem 3.letnik, medtem ko je večina mojih sovrstnikov, ki so samo mesec ali dva mlajši, v 1. letnikih --> povedati hočem, da so me že v vrtcu zaradi zrelosti 2leti prej spustili v šolo. tudi kasneje, konec osnovne šole in začetek srednje, nisem nikoli v večini svojih sovrstnikov videla oseb, s katerim bi se bilo možno (po mojih merilih) normlano pogovarjati, ker so se mi vsi zdeli enostavno preotročji. tudi zato so vse moje prijateljice in prijatelji starejši od mene, prav tako fant, ker se enostavno v njihovi družbi počutim vredu in se mi debate ne zdijo neumne.

ko berem vaše komentarje, se po eni strani strinjam, da pri 15. človek ni dorasel na vseh področjih za kakršno koli spolnost. po drugi strani pa mislim, da vseeno izjeme so. ne trdim, da na tem forumu, ne posplušujem, da jih je veliko, ampak mislim, da se tu in tam le najde kakšne 15., 16., 17. letna, ki pa morda že je dovolj zrela in razvita na vseh področjih, predvsem pa trezno in resno razmišlja.

za konec bi rada dodala samo še to, da sama še ne seksam (da ne boste mislili da na nek način iščem izgovore zase :) ), čeprav imam resnega fanta (polnoletnega) že nekaj časa. sama vem, da še nisem pripravljena in s hitenjem ne pridobim ničesar. vem, da sem (vsaj v moji okolici) ena redkih, ki imajo fanta in se ne devajo dol - mogoče pa je to le še en dokaz o tem, da nismo vse 15 in 16letnica za isti koš glede na zrelost in razmišljanje...

se opravičujem za daljši post ampak mogla sem povedat, kar sem imela
:)
Jasmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne vem no, če lahko ena 15letnica daje nasvete o sexu 30letnikom Pomoje, da ne no. In tudi prijateljicam se o sexu najbrž hvalijo samo 15letnice, 30letnice dvomim, da to počnejo. Zrelost prinese svoje!---->kdo je že o tem govoru zdjle?

drgač se pa strinjam ja...sam pač tisti ku majo več izkušn rajš kašn pamtn nasvet napište ne pa d jih prec zabijete.to ni niti malo zrelo!pa kdo o hvali?
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Pomoje pa bl 30letnice med sabo govorijo o seksu, ker so bolj izkušene, bolj odprte pri temi spolnosti, je nekej vsakdanjega, medtem ko je med normalnimi najstniki PRAVI seks(ne raznorazne zjbancije) bolj ko ne tabu tema.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Jasmy napisal/-a:uf ja..ti si tista ku ni povedala prjatlcam s kom je ta prvič..dej ne basej pa ne deli se pametno...em..ja..pa tist ku pravte eni petnajstletnci nej počaka še tri leta pa bo vedla kako gre..hm..ja..a ku si 18 str si pa kr naenkrat odrasu pa pripraulen na seks pa na ne vem kaj še?pa kva vm ni jasnu????usak zase sam ve kdaj hoče seksat, kdaj nej bi biu prpraulen, ne pa de kle folk za brez veze napadate..ve pa ja use veste ja..kr ste pač starejše??k***c veste!ne morte za enga druzga govort..govorte zase!

:lach: glede na to da ti pisanje lih ne gre od rok, verjamem da ti tud branje ne gre od rok, tko da najboljš da še enkrat prebereš celo temo, da boš videla o čem točno govorimo :wink:
in da ne bo pomote, moje mnenje ostaja nespremenljivo :)
in še to, dekle ki je nekej strani nazaj spraševala ali naj sexa ali ne, NI ZRELA pa če se na glavo postaviš :wink: pa tud tebi se vidi, da nisi glede na tvoje poste.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

KittyKiss napisal/-a:Pomoje pa bl 30letnice med sabo govorijo o seksu, ker so bolj izkušene, bolj odprte pri temi spolnosti, je nekej vsakdanjega, medtem ko je med normalnimi najstniki PRAVI seks(ne raznorazne zjbancije) bolj ko ne tabu tema.

V Sex v mestu ja, v real lifeu pa ne.

30-letnice imajo v veliki večini stalne partnerje, veliko jih je mladih mamic in intimnosti ne razlagajo prijateljicam. In ne, takšne debate niso nekaj vsakdanjega kot tema za pogovor ob kavi.
:D
zala123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a zala123 »

Ne, ne 30 letnice ne debatiramo o sexu, ampak o službi, stanovanju, otrocih, karieri, sodelavcih,... O sexu smo debatirale v srednji šoli, ker je bilo takrat to še nekako nekaj zanimivega, neraziskanega. Kaj danes hočeš o sexu debatirat s kolegicami? O sexu se debatira s fantom (pri 30-ih mislim).
Jasmy
Sramežljivka
Sramežljivka

ojoj.se opravičujem če nism slovnično pisala...sam, se mi zdi de itak usak razume, se ti ne zdi?ne rečm..una je bla res totalnu nezrela, sam al ni edina petnajstletnca pisala kle gor!u tem je point.in kr je pač stara petnajst let jo u isti koš mečete kot eno k je pač prbila neki čudnga??!!hm..pa ja..prvič ma res veliko povezave s tem kdaj bo mu kdo otroke?ene par strani ste se sam o tem kregal...morm rečt..to ma zelo veliko povezave..najprej ti preber use kar ste pisal pol se pa oglaši.pa tud ti ne pišeš tako dobr..zgleda da pol tud brt ne znaš?zanimivo razmišlanje..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Punca pa kaj se razburjaš? :) Če te je danes kdo razkuril pri tebi, potem svojih frustracij ne znašaj nad nami na forumu.Že odkar si spisala prvi post se samo kurčiš in kurčiš.Umir se, to je forum, forum je za zabavo, tukej debatiramo nekak na nivoju veš :wink:

drugače pa ni ona edina taka 15letnica, ne meči si peska v oči.dobro vem, kako je bilo moji družbi pri teh letih, o so bile kolegice v teh letih, zdaj ko gledam punce v teh letih..Prosim, ne boš govorila da si pri 15 odrasel in sposoben vsega, ker to ni res.Povej mi rešitev za 15 letnico ko zanosi.Večina že zdej ve, da če se jim zgodi, bo šla splav delat, a ne?Kaj pa posledice splava, kaj pa staršem povedat?Pa miljon zadev je še in razlogov, zakaj pri 15 nisi zrel za to.
iin če nekdo reče da bo obvezno pri 26 mel otroke, drugače jih sploh ne bo imel, sori, to res ni zrelo.
In za statističen podatek, vsak dan je na forumu več 15 letnic, le da si to očitno prezrla :) In najbolj zanimivo je to, da večinoma le te postavljajo totalno neumesna vprašanja v povezavi s sexom, katere bi mogle ževedet, če so se tega dejanja lotile.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

metuljčica* napisal/-a:
KittyKiss napisal/-a:Pomoje pa bl 30letnice med sabo govorijo o seksu, ker so bolj izkušene, bolj odprte pri temi spolnosti, je nekej vsakdanjega, medtem ko je med normalnimi najstniki PRAVI seks(ne raznorazne zjbancije) bolj ko ne tabu tema.

V Sex v mestu ja, v real lifeu pa ne.

30-letnice imajo v veliki večini stalne partnerje, veliko jih je mladih mamic in intimnosti ne razlagajo prijateljicam. In ne, takšne debate niso nekaj vsakdanjega kot tema za pogovor ob kavi.
:D

seks v mestu = real life ! :D :D hec :P
Odgovori