Glede naslova predvidevam, da je vprašanje, kaj nas NASPLOŠNO pri moških spravi v slabo volo, tak da bom odgovorila

.
Moti me, da si nekateri ne dajo nič, NIČ dopovedat.
Dam nek konkretn primer.
Ko se z nekom spoznaš, zaide debata v vode, kaj si želiš v življenju. Ti imaš takšne želje in cilje, on drugačne. Plus, ti si njemu všeč. On tebi je simpatičen/lep, ampak te to niti ne gane, ker simpatičen/lep ti je lahko tudi smaragdni kamen (ali pa Scania R500

). Nakar budala začne svoje mnenje in svoj pogled na reči vsiljevat tebi.
Phijuuuuuu.... Rezultat: Irokeza, nenadzorovano valjenje dima iz nosu, popokane žilice v okah in absolutno povečan utrip, ki ga čutiš v mezincu na nogah.AAAAAA! Mu še enkrat obrazložiš, rahlo zveličano: "Mhnja, sej ne rečem, res je lepo, če se eni majo v dvoje lepše, pa dajejo prednost družini, partnerju itd., AMPAk, meni ustreza drugačen način življenja." On pa še kr, kak je bl prav, da si najdeš partnerja, kak eni partnerji (on osebno seveda) razumejo, da imaš tak job, da je ful lepo, če te nekdo čaka doma itd.
Potem greš spet na začetek:"Glej... Posluši... Jaz sem taka pa taka pa taka. Veseli me to pa to pa to. Želim si to pa to pa to. Trenutno ni časa in volje za to pa to pa to. In... Tvoje mnenje, kaj jaz rabim, me ne briga, ker ne živiš ti mojga življenja."
In vrhunec... On:"Ja,pa vseeno, ka pa če bi? A veš, res je tak lepo, da gledaš z nekom sončne zahode, greš skup na morje, si z nekom deliš postejo..." AAAAAAAAAA
:box: