kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a yust me »

- njegova trma me včasih skor spravi ob pamet
no ja...neki časa nazaj si je kupil roza srajco, pa de ne bo pomote, ne spravi me v slabo voljo k jo obleče (tko al tko jo je obleku 1krat), ampak vriskam pa tudi ne od veselja. Sploh pa mu roza srajca res nikamor ne paše-nima tazga stila. Pa to zdaj ne pomeni, da vašim tipom ne pašejo :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Glede naslova predvidevam, da je vprašanje, kaj nas NASPLOŠNO pri moških spravi v slabo volo, tak da bom odgovorila :D .
Moti me, da si nekateri ne dajo nič, NIČ dopovedat.
Dam nek konkretn primer.
Ko se z nekom spoznaš, zaide debata v vode, kaj si želiš v življenju. Ti imaš takšne želje in cilje, on drugačne. Plus, ti si njemu všeč. On tebi je simpatičen/lep, ampak te to niti ne gane, ker simpatičen/lep ti je lahko tudi smaragdni kamen (ali pa Scania R500 :D ). Nakar budala začne svoje mnenje in svoj pogled na reči vsiljevat tebi.
Phijuuuuuu.... Rezultat: Irokeza, nenadzorovano valjenje dima iz nosu, popokane žilice v okah in absolutno povečan utrip, ki ga čutiš v mezincu na nogah.AAAAAA! Mu še enkrat obrazložiš, rahlo zveličano: "Mhnja, sej ne rečem, res je lepo, če se eni majo v dvoje lepše, pa dajejo prednost družini, partnerju itd., AMPAk, meni ustreza drugačen način življenja." On pa še kr, kak je bl prav, da si najdeš partnerja, kak eni partnerji (on osebno seveda) razumejo, da imaš tak job, da je ful lepo, če te nekdo čaka doma itd.
Potem greš spet na začetek:"Glej... Posluši... Jaz sem taka pa taka pa taka. Veseli me to pa to pa to. Želim si to pa to pa to. Trenutno ni časa in volje za to pa to pa to. In... Tvoje mnenje, kaj jaz rabim, me ne briga, ker ne živiš ti mojga življenja."
In vrhunec... On:"Ja,pa vseeno, ka pa če bi? A veš, res je tak lepo, da gledaš z nekom sončne zahode, greš skup na morje, si z nekom deliš postejo..." AAAAAAAAAA
:box:
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Tonja, bolje se ne bi mogla strinjat s tabo... Z vsemi predpostavkami (da si njemu vsec).. in ti gre mozgane poizkusit prat, ti solit pamet in te cisto "resetirat" kot osebo. Prav razkuri me, ko se mu ocitn ne zdi, da stojim trdno na svojih tleh in mi bo svoje nekaj vsiljeval...

Pa jezi me, ce "mutijo". Ce vidim, da nekaj skriva oz. po obcutku vem, da nekaj ni prav in da mi ni povedal cisto vsega in obicajno imam prav. Ponavadi je govora o kaksnih zurih, na katerih nisem prisotna in potem muti, kdaj je prisel domov ali koliko je spil.. C c c ma bi ga :evil:
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

*Lara* napisal/-a: No pri nama je pa takole:
* da se tušira po pol ure, da voda kr teče tčas ko se gelira

Sej ne da me jezi jezi...ampak mi ni všeč! Ko bova skupi živela, tega ne bo..zdj pa če jim doma ni škoda vode..potem pa ok :)

Hm, ne vem, če je čisto tako... Saj živita na istem planetu in se moramo vsi potrudit varčevat z vodo... Ni vse samo v denarju tukaj :wink: ...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

vem vem cukr. dafinitivno..da je voda itak od vseh.. Ne se bat, da sm na to pozabila.. In ja...sm čakala da se en spotakne ob tole :) Lej...zdej se ne trudim preveč s to vodo, ker itak še ne živiva skupaj, da bi ga "kontrolirala"..tako da :) ..Sm se malo napak izrazila s tistim, kar si mi odebelil v textu :wink:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Mene včasih sprav v slabo volo, če se kaj pogovarjava o tem, kako bi to in ono naredila, ko bi skupaj živela in pol včasih reče (čeprav v hecu) "to so ženska opravila" in spet nekej..in spet reče, da to ponavad ženske delajo in pol me kr mal strah rata,da bi za vse mogla bit sama :evil:
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Jagoda_ »

no jaz lahko za bivšega povem kaj me je res spravlo v slabo voljo :

- to da je nekaj časa ceu osladen,nasledni dan pa kao mačo in mu je vseeno za mene :S
- to da se napije me pokliče in potem nočem prit do njega kr sem z mojimi kolegicami,pa mi zameri in je potem še tri dni jezn...
- da včasih ko misli da ma prav,sploh ne pusti da bi mela svoje mnenje in potem pase mulo,potem pa še pričakuje da se bom opravičevala kr nimam istega mnenja,ga v opravičilo cartala itd :D
- to da ko gre kam na tekmo v tujino mi včasih po ceu teden ne piše,jaz pa umiram od radovednosti kak mu je šlo :s pa valda ga pogrešam :/
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

*to da se začne obnašat včasih kot da ima deset let ne pa dvakrat ali trikrat več!
*to da ne pokaže tega kar res čuti :(
*to da ne zna nekim starem rečt včasih tudi ne! :x
*da se ne spomne me razveselit s kako malenkostjo kot je rožica naprimer utrgana z vrta...
*da se ne spomni pomagat ko bi lahko
...itd.
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

*arabic_girl* napisal/-a:*da se ne spomni pomagat ko bi lahko

to moti tudi mene, oziroma pri nama je tak, da ko že vse nardim šele potem vpraša, če mi kaj pomaga
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

To, da ko ve, da ga je kiksnil al pa, da sem jezna na njega on se pa obnaša kot, da nič ni bilo.

Primer: Recimo, da se nekaj skregata al pa te z nekim dejanjem spravi v slabo voljo in pol te že kliče čez pol ure in se s tabo pogovarja kot, da je vse v najlepšem redu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :motz: :fight: :wall:

Pa sej me ni treba po tem po rokah nosit sam ne se pa delat budalo!!!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Jaaa!!! Mene včasih kej razkuri, da ga niti pogledat več nočem, ko vidi, da se kujam, pa rata ves sladek in slinast. Pa mu rečem: ne se zdej neki slinit, rajši nasledniič poskrbi, da do tega sploh ne bo prišlo!

Drugače mi gre pa full na živce, ko pridem iz trgovine in imam v avtu 5 vrečk in ga pokličem, če mi lahko pride pomagat. In on: ma sem še v pižami, ma se morem oblečt, ma se mi tako ne da.... :roll: In potem morem sama vlačit tisto špežo v tretji štuk! Al pa pošlje koga drugega. To mi gre tudi full na živce, ker za marsikatero stvar, ki se njemu ne da, jo naloži npr. mami al pa frendu.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

MIGRENA napisal/-a:To, da ko ve, da ga je kiksnil al pa, da sem jezna na njega on se pa obnaša kot, da nič ni bilo.

Primer: Recimo, da se nekaj skregata al pa te z nekim dejanjem spravi v slabo voljo in pol te že kliče čez pol ure in se s tabo pogovarja kot, da je vse v najlepšem redu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :motz: :fight: :wall:

Pa sej me ni treba po tem po rokah nosit sam ne se pa delat budalo!!!

Čist se strinjam! Meni se to tudi nonstop dogaja!!! Al pa me hoče lupčkat in stiskat, jez ga pa vidt ne morm!!! Groza, vsi isti!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

rdeče vrtnice napisal/-a:no mene pa zanima kaj vas pri moških jezi(dejanja) in kaj vas tako rečeno spravi v bolšo voljo(spet iz dejanj)?

Kaj me spravi v slabo voljo...
- Na splošno pri moških - njihova zaverovanost v to, da ženske določenih stvari nismo sposobne, da preveč kompliciramo, da ne znamo vozit, da ne znamo bočno parkirat.

- Konkretno pri mojem fantu me spravi v slabo voljo - da nima potrpljenja. Da mu je tako težko kakšno stvar razložit, če je slučajno v momentu ne dojamem.

Kaj me spravi v dobro voljo...
- Na splošno pri moških - njihov poseben način humorja.

- Konkretno pri mojem fantu - da je tako prikupen, če le hoče bit :) .
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Ej, to glede vožnje pa res! Jaz mislim, da nisem tako slaba voznica, ampak kdaj pa kdaj se pa zgodi, da ne parkiram lepo v prvo. In potem mi reče: ku ne znaš vozit! :roll: On pa nima izpita in mu jst nazaj rečem: naredi izpit, vozi ti in bodi tiho!
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ste pa potrpežljive. če bi meni kdo rekel, da ne znam vozit, bi lepo peš hodil.
Odgovori