jaz sem v Novi prebrala da je ena od tekmovalk od Špele ( Atomic Harmonic) mama, in da se je baje sončila zgoraj brez kr pred kamero, pa da je enega od tekmovalcev zadela strela med snemanjem oddaje ...
Mi je všeč da bodo vsaj nekaj delali in ne samo posedali in bedarije kvasili kot pri BB. Haha se bo fajn smejati mestnim deklicam ki bodo prvič stopile v tako okolje.
Točno tako. Verjetno bo kaj podobnega kot pri Simple Life, s tem da tukaj ne bo takih scen (najbrž).
***PINKYCA*** napisal/-a:jaz sem v Novi prebrala da je ena od tekmovalk od Špele ( Atomic Harmonic) mama, in da se je baje sončila zgoraj brez kr pred kamero, pa da je enega od tekmovalcev zadela strela med snemanjem oddaje ...
Ja in katera od tekmovalcev je njena mama? Sem že prečekirala tekmovalce, ampak ne vem katera je.
~NIA~ napisal/-a:ja ja sm že najdla.. obup ker star folk
In kako misliš da bodo sami mladi, tisti, ki niso vajeni dela, kej konkretnega naredil za preživetje na Kmetiji? Poleg tega, bolj različne osebe so notri, bolj zna bit pestro, v smislu odnosa med njimi in tekmi za obstoj. Definitivno pa bo skor neprimerljivo z dogajanjem v BB.
Žal pa oddaje ne morem gledat, ker nimam POP TV-ja .
A kdo kej ve, kaj je s tem glasovanjem? Mi naj bi lahko glasovali, oddaje pa so bile posnete že vnaprej. V čem je torej fora, in kako so jih izločevali? Kr neki.
Jst sm včeri gledala polna pričakovanja kok bo hudo, pa moram priznat da sem razočarana. Mogoče je to samo prvi vtis in bo potem ko bojo naloge postalo bolj zanimivo. Zaenkrat mi pa ni ravno všeč.
kaj?! posneto je vnaprej? potem to ni resničnostni šov. po moje je bila samo prva oddaja naprej posneta... sploh pa, če je možnost nakupa kartice za neomejen dostop, mora biti vse skupaj v živo.