položaj 69

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

kaj mislite o položaju 69?

ni zame
53
16%
kdaj pa kdaj
220
65%
vedno
67
20%

Skupaj glasov: 340

Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sLOVEnija

Neprebrana objava Napisal/-a srčica <3 »

ah men je pa 50:50...no ja res sva šele 3x probala ampak mi je ful smotan njegovga "prjatlčka" z usti obdelvt ker mi ga je najlaži od strani, tkole direkt se pa ful bojim d ga bom kej z zobmi šavsnla...drugač pa ful paše :razz:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ meni se je to enkrt zgodilo, ma nedoužno =)
mi2 ko sva se lotla z tem položajm je biu na začetku kr popularn. Zdej če pa dobro pomislim, nisva že kr neki časa tko. Bom mogla mal obudit spomine ko se vidva :twisted:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy Kitty »

Suprski položaj :lol:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Meni pa ta položaj nekako ni preveč všeč. Rada se posvetim eni stvari hkrati...torej da on mene obdeluje ali pa jaz njega :) Tko, da če se že poslužujeva tega položaja, ga največkrat izvajava tako, da oba leživa na boku.
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sLOVEnija

Neprebrana objava Napisal/-a srčica <3 »

tut men najlažje na boku sam se vid d je lubiju 69 bol všeč kokr posamično...je zeloooo vzburjen in to zlo hitr :D tko d mu ustrežm na vsake tok časa...mah sej niti ni tok ponesrečen položaj... :razz: heh
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

haley napisal/-a:Meni pa ta položaj nekako ni preveč všeč. Rada se posvetim eni stvari hkrati...torej da on mene obdeluje ali pa jaz njega :)

Se strinjam s tem. Meni 69 ni preveč všeč. Sama se bolj sprostim, če ne delam nič zraven in se samo prepustim njemu...pa tudi zanj rada poskrbim, da mu je udobno, da lahko vse odklopi, ko se ga lotim :twisted:
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

*lilica* napisal/-a:
haley napisal/-a:Meni pa ta položaj nekako ni preveč všeč. Rada se posvetim eni stvari hkrati...torej da on mene obdeluje ali pa jaz njega :)

Se strinjam s tem. Meni 69 ni preveč všeč. Sama se bolj sprostim, če ne delam nič zraven in se samo prepustim njemu...pa tudi zanj rada poskrbim, da mu je udobno, da lahko vse odklopi, ko se ga lotim :twisted:

Tocno tko. Se moj podpis. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Tudi ta položaj pride včasih v poštev... Ker se enostavno lahko istočasno partnerja posvetita eden drugemu... :)
Men osebno pa kakšen drug položaj veliko bolj odgovarja kot ta.. Se pa tud tega ne branim..
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

Keliss:
men se tud zdi da je vcasih mogoce malo prevec naenkrat. Sama se potem ne morem sprostit in uzivat, ker se prevec skoncetriram na njegov uzitek in nase cisto pozabim:)

To sm ti tud biu prvi ane?
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

če že pol po njegovi želji. meni ni preveč ušeč.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Tega še nism prakticirala...nekako dvomim, da bi mi bilo všeč..ker tudi sicer raje vidim da al mene ali pa jaz njega...oboje hkrati mi je bolj tako-tako...se ne morm skoncentritat na svoje "uživanje", ker morm še na njegovo mislt, hihi
kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kittybaby »

ful dobr ampak sam takrat ko pridem z bikini brazil depilacije :D
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punk´s not dead »

bejbika napisal/-a:Nisem pristaš tega, ker mi je skrajno neprimerno, da moj partner ovohava mojo zadnjico :? (bemu, sej nisem žival :?)

sicer še nisem sprobala, pa nevem če sploh bom..fant bi rad, meni pa nekak ni do tega..se strinjam z bejbiko, nekak mi je čudno to vse, da pol gleda in voha mojo tazadnjo :roll:
nevem no..saj 100 ljudi, 100 čudi :D
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

hehe, sej se pa ne osredotočiš na tazadno, pa tut verjemi da se nič ne voha, razen če maš težave s plini :) probita pa bosta vidle da ni tok hudo, res :D
Drugače pa men to tut ni najljubši položaj, ker se ne morem dobro osredotočit ne na svoj užitek, ne na njegov...Sem pa tja je pa kul.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

punk´s not dead napisal/-a:
bejbika napisal/-a:Nisem pristaš tega, ker mi je skrajno neprimerno, da moj partner ovohava mojo zadnjico :? (bemu, sej nisem žival :?)

sicer še nisem sprobala, pa nevem če sploh bom..fant bi rad, meni pa nekak ni do tega..se strinjam z bejbiko, nekak mi je čudno to vse, da pol gleda in voha mojo tazadnjo :roll:
nevem no..saj 100 ljudi, 100 čudi :D

po tem takem potem tudi nista pristašinji kakršnega koli oralca? ne vesta kaj zamujata, ker se delata fini. :)
Odgovori