ah men je pa 50:50...no ja res sva šele 3x probala ampak mi je ful smotan njegovga "prjatlčka" z usti obdelvt ker mi ga je najlaži od strani, tkole direkt se pa ful bojim d ga bom kej z zobmi šavsnla...drugač pa ful paše
^^ meni se je to enkrt zgodilo, ma nedoužno =)
mi2 ko sva se lotla z tem položajm je biu na začetku kr popularn. Zdej če pa dobro pomislim, nisva že kr neki časa tko. Bom mogla mal obudit spomine ko se vidva
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Meni pa ta položaj nekako ni preveč všeč. Rada se posvetim eni stvari hkrati...torej da on mene obdeluje ali pa jaz njega Tko, da če se že poslužujeva tega položaja, ga največkrat izvajava tako, da oba leživa na boku.
tut men najlažje na boku sam se vid d je lubiju 69 bol všeč kokr posamično...je zeloooo vzburjen in to zlo hitr tko d mu ustrežm na vsake tok časa...mah sej niti ni tok ponesrečen položaj... heh
haley napisal/-a:Meni pa ta položaj nekako ni preveč všeč. Rada se posvetim eni stvari hkrati...torej da on mene obdeluje ali pa jaz njega
Se strinjam s tem. Meni 69 ni preveč všeč. Sama se bolj sprostim, če ne delam nič zraven in se samo prepustim njemu...pa tudi zanj rada poskrbim, da mu je udobno, da lahko vse odklopi, ko se ga lotim
haley napisal/-a:Meni pa ta položaj nekako ni preveč všeč. Rada se posvetim eni stvari hkrati...torej da on mene obdeluje ali pa jaz njega
Se strinjam s tem. Meni 69 ni preveč všeč. Sama se bolj sprostim, če ne delam nič zraven in se samo prepustim njemu...pa tudi zanj rada poskrbim, da mu je udobno, da lahko vse odklopi, ko se ga lotim
Tocno tko. Se moj podpis.
And you don't talk so loud ... An you don't walk so proud ... Any more ... and what for? °°Guns N' Roses - Estranged°°
Tudi ta položaj pride včasih v poštev... Ker se enostavno lahko istočasno partnerja posvetita eden drugemu... Men osebno pa kakšen drug položaj veliko bolj odgovarja kot ta.. Se pa tud tega ne branim..
men se tud zdi da je vcasih mogoce malo prevec naenkrat. Sama se potem ne morem sprostit in uzivat, ker se prevec skoncetriram na njegov uzitek in nase cisto pozabim:)
Tega še nism prakticirala...nekako dvomim, da bi mi bilo všeč..ker tudi sicer raje vidim da al mene ali pa jaz njega...oboje hkrati mi je bolj tako-tako...se ne morm skoncentritat na svoje "uživanje", ker morm še na njegovo mislt, hihi
bejbika napisal/-a:Nisem pristaš tega, ker mi je skrajno neprimerno, da moj partner ovohava mojo zadnjico (bemu, sej nisem žival )
sicer še nisem sprobala, pa nevem če sploh bom..fant bi rad, meni pa nekak ni do tega..se strinjam z bejbiko, nekak mi je čudno to vse, da pol gleda in voha mojo tazadnjo nevem no..saj 100 ljudi, 100 čudi
hehe, sej se pa ne osredotočiš na tazadno, pa tut verjemi da se nič ne voha, razen če maš težave s plini probita pa bosta vidle da ni tok hudo, res Drugače pa men to tut ni najljubši položaj, ker se ne morem dobro osredotočit ne na svoj užitek, ne na njegov...Sem pa tja je pa kul.
bejbika napisal/-a:Nisem pristaš tega, ker mi je skrajno neprimerno, da moj partner ovohava mojo zadnjico (bemu, sej nisem žival )
sicer še nisem sprobala, pa nevem če sploh bom..fant bi rad, meni pa nekak ni do tega..se strinjam z bejbiko, nekak mi je čudno to vse, da pol gleda in voha mojo tazadnjo nevem no..saj 100 ljudi, 100 čudi
po tem takem potem tudi nista pristašinji kakršnega koli oralca? ne vesta kaj zamujata, ker se delata fini.