Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

hey punce!

zanima me ce se da likalnik CORIOLISS kupiti prek neta? pa tiste ki ga uporabljate kater model priporocate?
tortisse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tortisse »

Hy,

pojdi na http://www.lisap.si in jih vprašaj če se da kupiti preko interneta. Jaz imam corioliss pro variable in sem zelo zadovoljna.

lp,

tortisse
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tortisse...kje si ga pa ti kupila (a ne preko neta)?
tortisse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tortisse »

Hy,

jaz ga nisem kupila preko neta, pač pa pri frizerki. Sem pa brala tukaj na forumu, da so ga nekatere naročile po internetu.

Lp

tortisse
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Coriolissa lahko kupiš prek neta. Vsaj jaz ga sem (no, fant ga je naročil zame za božič). Na spletni strani, kjer majo prostor za vprašanja, je vprašal, če je možno pri njih naročiti, pa so mu odgovorili naj samo pošlje svoj naslov in bo pošiljka poslana po pošti.

Sicer pa močno priporočam. :D Jaz mam Corioliss C2 pa je res vseh pohval vreden.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Kakšne izkušnje imate z Ga.ma likalniki?
Se mi bolj splača kot Remington?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

^^Jst mam tistga ionskega od GA.MA in ga ne zamenjam!!Res sem full zadovoljna z njim! :top:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

mene pa zanima pol k si zlikate lase ka date ne lase da se vm zrd vlage pa tega ne vihajo pa grejo s5 u prvotn stanje kokr pred likanjem?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sm jim pisala po mailu in so mi odgovoril da se da likalnike narocit tudi direktno pri njih, samo da modela C2 trenutno nimajo na zalogi in ga dobijo cez dober mesec :(
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Se splača počakat. Sicer je res drag, ampak vreden vsakega evra. :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sej bom pocakala, ker bi ga res rada mela :D

allessya...pol pravis da si ti ful zadovoljna z njim? pol ko si zlikas lase ti zdrzi kr neki casa? pol ne unicuje tako zelo las?
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Bredica napisal/-a:http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=992CD50E-5CFA-46B4-6AC2-FBA057BADFC6

jst mam tega in sm fuuul zadovoljna...na splošno mi je ta znamka všeč...imam tut fen od babyliss-a

Js ga mam tud:) Sj je kul, sam js si morm vsak dan likat c hocm met res ravne (drugace mam kr ravne lase, sam tko spodaj je kje uvito kam :) in me to moti)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

evo pa je danes prišel dan d in sm končno dobila svojga coriolissa c2. in vse kar lahko rečm...KATASTROFA!
Najprej sm si na lase našpricala tist njihov sprejček za zaščito las, likalnik sm pa dala na 180 stopinj. Pa se mi je zdelo da se kr una plastika 'cvre.'
Pol sm pa potegnila po laseh in so se še oni začel cvret! Prov slišalo se je kak se mi cvrejo in zdej se prov vid kak so lasje uničeni in smrdijo po zažganem! :eek:
Pol sm takoj izklopila likalnik in sm zdej opazla da so une ploščice kr iztople vn iz plastike in okol teh ploščic je plastika skurjena!
Česa takega nism pričakovala, saj naj bi bil to zlo kakovosten likalnik za lase in še zelo drag! Sm mela tut likalnik za 3 tisoč sit pa sm ga dala na višjo temperaturo pa se mi ni nič skurlo!
Kaj naj zdej nardim? Ma katera punca ki ima enak likalnik tut take probleme kot js?
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

A ma kera likalnik od Remngtona, une neke nove k so zdej vn dali k so eni posebej za tanke lase, drugi za poškodovane pa še neki?Bi si ga rada kupila, ampak ne vem če je kej uredu.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

mene pa zanima če kera ve koliko stane remingtonov likalnik v Mercatorju, sem prej videla reklamo po TV cene pa ne...
Odgovori