sicer pa jih jaz tak nosim vsak dan, tak da jih tako ali tako zavrnem v enem mesecu.

barbie_girl_85 napisal/-a:angel99 napisal/-a:^^hmm.. držijo en mesec.. en mesec NOŠENJA.. tak da jih maš dokler jih ne ''ponosiš'' 31x..
V bistvu naj bi jih po preteku enega meseca zvrgli, ne glede na to, kolikokrat smo jih "nosili".
Ps Razen če ne bi rada tvegala gnojno vnetje roženice
spice girl napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:angel99 napisal/-a:^^hmm.. držijo en mesec.. en mesec NOŠENJA.. tak da jih maš dokler jih ne ''ponosiš'' 31x..
V bistvu naj bi jih po preteku enega meseca zvrgli, ne glede na to, kolikokrat smo jih "nosili".
Ps Razen če ne bi rada tvegala gnojno vnetje roženice
Še moja izkušnja....
Nosim 14dnevne leče. Ko me je okulist uvajal v nošenje leč, mi je rekel, naj jih kar nosim po en mesec, da ni problem, ker je tisto kar piše na škatlici samo marketinški trik... Aja, pa naj povem, da je bil to dr.Šalamun, ki velja za priznanega okulista... No, jaz sem to seveda upoštevala. Potem pa grem pred 14dnevi po nova očala in se malo pogovarjam s prodajalko v optiki in ji to tudi povem... Bila je zgrožena, da si kaj takega ne bi smela dovolit... da pozna primer nekega dekleta, ki je fasala tako vnetje, da bi skoraj oslepela. Pol leta so se trudili, da so ji rešili vid, stem, da je izgubila nekaj procentov vida.
Jaz sem bila ostala brez besed...da ti kaj takega svetuje okulist, ti pa ostaneš slep!
Sicer naročam na 080leče
*mala* napisal/-a:Tele:
Bi jih pa z veseljem našla kje ceneje.