-* ne vem kje uporabljate ženske to intuicijo? Ker vse kar sem jaz doživel, bi lahko spadalo v kategorijo preračunljivosti

. Razen če greste v trgovino čevljev, in stojite pred novimi škornji in mantrate da vam intuicija pravi da so to pravi škornji za vas.
-* so mi tisti škornji ki pridejo čez kolena, grdi. Vedno ko jih vidim se vprašam: But wheres the fucking horse?
-* mi je kolega razlagal eno zgodbo, stal je na parkirišču, in k njemu je pristopila urejena starejša ženska, in takoj ko je vprašala če lahko vpraša...je rekel da ne bo dal 0, ker je bil jezen ker ga je nekoč berač oropal. Ona se je obrnila, on pa je ugotovil da je najbrž brezposelna mama, ki se vsak dan uredi kot da gre v službo zato da otroci ne vejo, in jo je več kot očitno zelo sram. Ga je že zdaj sram, včasih res narediš napako preden pomisliš.
-* prejšnji teden sedim v lokalu, k meni pristopi prava lepotica, dolgi lasje, tam 20 let. In reče " ti imaš močne roke, zmasiraj me " Odložim telefon, rečem naj se posede pred mano in sem jo zmasiral. Je bilo akward za druge ljudi tam, ker je spuščala zvoke užitka,ampak jebiga, imam čudežne roke.
-* je moje življenje res totalno random, masiram lepotice, obenem sem všeč eni punci v neki piceriji, in mi vedno da en kos več, in ja... to je moj lajf.
-* je nekaj na meni, da vedno privlačim nenavadne stvari...in iskreno, je to ena izmed najboljših stvari v mojemu življenju. Poleti sem sodeloval v random vodni balončki vojni, lansko leto sem našeškal eno francozinjo v hostlu...pač jebiga, vesolje ponudi šanso in jo sprejmem.
-* je to en izmed razlogov zakaj moram iti na potovanje, ali me bo ena stvar popeljala v smrt, ali pa bom zadel nekaj posebnega

. Moram vedeti.
-* zadnjič sedim z prijateljico v Tivoliju, in kot dva alkoholika sva imela s sabo steklenico merlota, in je nisva mogla odpreti...in pristopi en starejši gospod, tak v suknjiču, urejen od pet do glave. In reče da je bil natakar na Titovem modremu vlaku, in prime steklenico in nama pokaže kako odpreti zabasan čep. Z drugimi besedami, ne vleci, ampak naredi vzvod. Jebena fizika

.
-* sem zadnjič prebral zanimivo tezo: Woman are gatekeepers of sex, men are gatekeepers of relationships. Se strinjam.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.