^^ Ne ne, tisti, ki so istočasno na izpitu, imajo seveda enaka vprašanja... Vprašanja na istem roku so se razlikovala glede na skupine v 1. letniku, ker je preveč ljudi za v eno predavalnico (npr. A-F ob 10h, G-L ob 12h, blablabla...).. A zdaj nimate več tako???
*cheRry* napisal/-a: Mah dej no. Itak je na našem faxu praksa, da se za slab rezultat na izpitu obtoži profesorje, ki so zmaji in oh in sploh hudobni, sam tale ga pa seka.
Nikoli nisem nikogar obtoževala, nikoli nisem dobila slabega rezultata na izpitu in tudi nikoli nisem padla na nobenem izpitu, profesorji so mi pa po večini zelo všeč in se dobro razumemo

... Sem že diplomirala.
Samo napisala sem, kar sem opazila v 1. letniku in tako je pač bilo, ne morem pomagat

...
Na primer pri ustavnem pravu sem šla v prvo skupino in dobila visoko oceno, ko sem slišala vprašanja naslednjih skupin, so se mi zdela pa bolj zahtevna (pa sem se natančno pripravljala za izpit)..
Tudi npr. na kolokviju iz pravne zgodovine se je snov zelo razlikovala glede na skupine po priimkih (v bistvu je šel kar po knjigi in 1. skupini dal prvi dve poglavji, 2. skupini naslendji dve itd., tako da je zadnja skupina žal dobila poglavje, ki sploh še ni bilo spredavano, hehe

; ok, kolokvij ni bil pomemben, se je pa vseeno poznalo, če si zamenjal skupino)...
Pa s tem ne obtožujem dr. Simiča, ker je super oseba, samo pravim, da se je vsebina izpitov pogosto precej razlikovala glede na različne skupine na istem roku

...