Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

LZ, a ti čisto vsakemu poveš direktno, kar ti gre na živce pri njih? Vsak kdaj pojamra o čem tukaj gor, pa ne deli nujno tega tudi z dotično osebo. :wink:
V tem primeru več ni opravičil, zato bom reagirala z ignoranco. Sem dala dovolj "popravnih izpitov", ampak naj na koncu ne vprašajo "kaj se pa ti nič ne javiš", ko se kje srečamo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da sem bila v torek trdno odločena, da bom cel dan produktivna in nardila en mali miljon stvari, pol pa šla do enih frendov na obisk in prišla ob 2h zjutraj domov :D
- da sem bila potem kr malo olajšana, ko sem zvedla, da 4ko zaprejo že ob 4h in se bo lahko vsaj pošteno naspala, ampak sva na koncu doma uničla še par koktejlov in čvekala do jutra.
- sem posledično neprespana in se mi nič ne da, bom že jutri zjutraj spakirala :D
- da je blo ful fino fajn
- da mi je mogoče malček žal, da za novo leto ne ostanem v ljubljani, ker bo ziher ful dober žur
- da sem začela po stotih letih spet pacat akvarele in mi gre boljše, kot sem pričakovala. motivi celo zgledajo prepoznavno :D
- da upam na kak popoldanski sonček, da lahko še malo izpilim akvarele s tipičnimii slovenskimi motivi hribčkov in cerkvic na vrhu :)
- da sem za darilo dobila novo grafično tablico :flower: in, da se dečko že cel večer navdušeno igra z njo, ker si že dolgo nisva nobenega tehničnega gadgeta kupla :D
- da se mi moje posedanje za računalnikom maščuje in mi leva roka dela ful problemov :?

da želim vsem kozmodekletom in kozmodecem vesel in čim manj mačkast prehod v novo leto
:tannenbaum:
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

-da se že spravlam učit za izpte že 14 dni, pa še nič
- da se mi ornk lušta smučat
-da komi čakam novo leto, ker bo fešta
-da se morem po novem letu mar skulirat
- da morem pozabit preteklost
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Led Zeppelin napisal/-a:^^namesto da gnev in razočaranje izlivate na forumu, bi lahko to povedali njim.

Človek ki ne spoštuje tvojega časa, ne spoštuje tebe.

O, sem povedala. Sam pol sem jaz izpadla tista ta grda, ki kao ne razume, da majo drugi tooook obveznosti. A jaz jih pa nimam?!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- cool :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Angino bi rad mel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

..sem včeraj pozno zvečer bil čist paf, ko sem na national geografic ali animal planet, nisem ziher, gledal prispevek o tipu, ki je preživel napad levinje, vzporedno pa so pokazali zgodbo fanta, ki je preživel pik na stotine zelo nevarnih mravelj...eni se pa res v lajfu drugič rodijo.. :eek:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^To je ena oddaja na Animal Planet, ne vem točno naslova, ampak je polno polno takih zgodb od pikov kač, meduz, do napadov krokodilov, slonov, velikih mačk, podvijanih konjev... Ene so res ful šokantne.

# da sem dragemu kupla ful kinky darilo za dedka mraza :flamingdev:
# da sem si kupila še par stvari ki jih nucam za slikanje, da bom lahko izlila svoj netalent v slike
# da sovražim ko mi za praznike zmanjka kaka nujna stvar, ker grem potem po to v trgovino in morem čakat kot majmun tam, ker vsi nakupujejo kot da bo vesoljni potop
# da želim vsem lepo silvestrovanje pa tistim ki radi zvrnete glažnek rujnega še, da ne pozabit biti dobro opremljeni proti mačku za naslednji dan :hallo:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* vsem na forumu želim lep silvesterski večer.

Vsem tudi želim lepo, srečno in uspešno leto 2012.

Da počnete zadeve ki jih hočete, da ste strastni do česarkoli si poželite, da poskušate zadeve ki se jih bojite, premagujete omejena prepričanja, širite obzorja, ljubite in se spreminjate.

Dejansko poskušajte narediti nekaj res trajnega v letu 2012. Itak bo konec sveta.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a leeloo13 »

Zelim vsem lepo praznovanje novega leta, naj se vam uresnicijo vse zelje in izpolnijo vsi zastavljeni cilji in naj bo prihajajoce leto se boljse kot ste si ga zamislili :D
Malo se nasmej, pa bo vse okej
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-mi je do konca zabavno, ker si danes vse ženske v bajti lakiramo nohte :D Smo znosile na kup vse svoje bogastvo lakov, pol pa akcija!

-želim vsem lepo praznovanje novega leta...pa po pamet :P

-da mam občutek, da bo ta dan bl na izi pa zabušantski, čeprav bi mogla narest še par stvari...eh, sj bo počakal :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- da mi je hecna vsa ta kalvarija okoli voščil, saj sama čestitam samo tistim, s katerimi smo si blizu. Vsem tistim, s katerimi pa že leta nisem spregovorila kaj več kot nekaj besed o vremenu oz. si niso znali vzeti časa kdaj tudi za mojo družbo, pa ne mislim voščit (še manj zato, ker se kao spodobi)

- da sem z današnjim dnem sprejela sklep, da iz svojega življenja brišem ljudi, za katere sem v minulih letih samo po nepotrebnem trošila čas in energijo, ko so tistih nekajkrat na leto imeli čas, da smo "prijatelji"

- da v novo leto vstopam samska in mi tako čisto odgovarja ... spet sem na trgu samskih in ta občutek mi postaja prav všeč

:)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Da danes praznujeva 10to obletnico
Da bom skočila še na zadnji šoping letos
Da sem se včeraj čisto preveč najedla tatarskega in sarme :oops:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik