Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

jaaaauuuuuu...upajmo, da je to to :D Zdele pa hitr na učenje :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

jaz pa glih upam, da ne dajo slovencev med kerokoli vojno... v bistvu so vse teme ki jih je tiavanna navedla luškane... ma ne veeem... idem se jaz raje dalje učitn kak razmišljat kaj bi mela v poli...

ajd... fanj se učite,...

pa vso srečo u3 punčke... :)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Dost za zdej...grem zahekat ene tri určke spanja, pol pa Redbull in učenje do 0830. Nekaj že bo. Želim vam čimbolj ugodne teme in ful sreče. :)
Čau.

P.S.: A kera ve a se piše pred svetovna zgodovina al zgodovina Slovencev? Al to sploh ni določeno?
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

evo mene direkt z zgodovine... katastrofa, katastrofa in še 1x katastrofa. Ne duha ne sluha o kurčevi kolaboraciji in uporom...
Dobila sm 2 teme, ki si jih nism niti prebrala. 99% folka je mislilo, da visokih civilizacij pa ne bo... :evil: Sicer sm use rešila...sam fak ane...kolk sm jst neki brezveze nakladala... pa to se bosta tista popravljalca režala da fak.
Slovenci v 1. jugoslovanski državi...no hvala kurcu, da so vsaj to dali in ne kakšne habsburžane... Čeprou si tega nism prebrala v zadnjem mesecu...sm se velik spomnla ... sam je bila pa pola ful težka...vsaj meni no...
Čist...bedno use skp no... :cry:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*ange|* ne govori...Najbolj gnile teme. In prow v detajle. Jaz sem več al manj rešla vse, ampak ful sem ugibala...Uno k je blo za ustavljat črke oz. številke... WTF?? :eek:
Meni so se zdeje precej težke pole, pa tudi ostali so isto rekli...Še celo profesorji so se čudli, ker so ble ene reči res podrobne. BEDNO. :?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz sm vse zafukala...

prva mi je sicer se mal sla, sam druga pa cist nic... groza... in ja ble so teme za katere si ni noben mislu da bojo... upam da bo gausova krivulja ful padla in da smo res usi mal zajebal, da bo pac bolj nizji kriterij...

joooj, fak use bom 4 pa 5 mela vrjetno, tole pa se za 2 nevem ce sm spacala... res super... pohvalno...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Tudi jaz direkt z zgodovine. Bilo je boljše kot sem pričakovala. Prve visoke civilizacije sem še kar znala, čeprav so bila ena vprašanj res preveč podrobna; druga tema bi sicer lahko bila boljša (meni so bolj pri srcu Slovenci v RNC ali pod Habsburžani pa tudi turški vpadi), ampak če so že morali dati nekaj novejšega, sem vesela, da je bilo to. :D Sicer sem veliko ugibala, ene stvari so bile kar nekaj ... Je pa bilo veliko družbenih vprašanj, ki so logična in lahko malo sfilozofiraš in bluziš. Sem pa vesela, da je zgodovina končno za mano! :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

el bou napisal/-a:jz sm vse zafukala...

prva mi je sicer se mal sla, sam druga pa cist nic... groza... in ja ble so teme za katere si ni noben mislu da bojo... upam da bo gausova krivulja ful padla in da smo res usi mal zajebal, da bo pac bolj nizji kriterij...

joooj, fak use bom 4 pa 5 mela vrjetno, tole pa se za 2 nevem ce sm spacala... res super... pohvalno...

Saj če si vsaj nekaj pisala boš že dobila kakšne točke, ne skrbi. Na prvi strani pole piše da upoštevajo tudi delne odgovore. Nam profesor ni nikoli dajal polovičnih točk, pa smo še vseeno v redu pisali. Sicer pa če je vsem bilo težko, potem bo tudi gaussova krivulja temu primerna. :wink:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Meni so pa ti Slovenci v prvi Jugoslaviji najbolj bedna tema od vseh. DOLGOČASNO za pop*zdit...Vse une stranke...in vsake dva dni neko novo ime države...Ma ke jajca dej. :? Aja. Pa una informacija glede tem od včeraj se je razširla po celi Sloveniji...in pol se je naiven folk učil samo tisti dve temi. Takim je šlo šele slabo najbrž... :?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja no upam da nekej bo, sam ful crtajo, mal tock dajejo in mal upostevajo ce ni cist tko napisan kot majo oni tm v unih resitvah...

jz si sam teh 2 tem nism cist nc pogledala... budala :? :evil:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

el bou napisal/-a:ja no upam da nekej bo, sam ful crtajo, mal tock dajejo in mal upostevajo ce ni cist tko napisan kot majo oni tm v unih resitvah...

To isto mene skrbi...Ker so pedantni u nulo. :roll: :evil:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

pa pr kitajcih sm namest slikovna napisala podobopisna... budala... men se je to isto zdel :? :roll: jaooo... ma zbluzila sem vse, ker sm ful upala na druge teme..

te zgodnje visoke kulture so takoooo lahke, sam kaj k si jih ni skor neben pogledu k smo vsi rekl seeeej jih ne bo...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Joj, bogi... upam, da gefa ne bo tok tezka u pondelk oz. da bojo dal pr Sloveniji dve lahki regiji. Drgac je pa tale Gams en bedak, k da nismo ze tko mejhna drzava, on ns gre pa razdelit na 50 se manjsih delckov :stupid: Mi se mormo pa pol to ucit...

Zdej se morm pa res spravt ucit, k sm ze dva dni polna izgovorov :P
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

zgodovina...

prva tema tuksuz... lepše ne bi moglo biti... sicer so resno šl v preklete podrovbnosti ali naj jim bo ker mam to temo rada...

drugo pola... piiismo 9 tem se napiflam v nulo, eno samo preletim in evo mi jo not...

ali sve u svemu dosti pitanj je bilo fula logičnih pa dosti se je dalo odgovorov z virov ven pobrati tak ka mislim ka niti ni tak slabo... :)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

a jooooooooooj noooooo... a pol je slo sam men toook slabo al spet pretiravam :?
Zaklenjeno