Modna svetovalnica
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Kaj je pa tebe pičilo? Se mi zdi, da si vedno bolj "radikalna"..sirova štručka napisal/-a:Kaj pa, če bi skušala glavne probleme odpravit? /.../ Če se ti zdi, da si predebela za krilo, shujšaj
Valda ti je jasno, da je hujšanje pač mal dolgotrajen postopek - a do takrat naj se močnejša punca čez poletje/v vročini kuha v dolgih hlačah? Rajt.
(pa ne govori, prosim, "a zdej je ugotovila, da je mal predebela?")
To, da se ji zdijo njene bele noge "problem", se mi pa zdi škoda; če se počutiš oblečt se tako, se pač obleči kot ti paše.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Ona bi rada pod krilo dala legice, ker je rekla, da je malo močnejša in da ima prebele noge. To sta dva "problema", ki sta rešljiva. Drugo je, če bi ona rada dala legice pod krilo, ker bi ji tisto bilo všeč, ampak njej se zdi pa to rešitev, da njeni "problemi" ne bodo vidni, ampak problemi bodo pa še vedno tam, zato to zame ni rešitev.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:Ona bi rada pod krilo dala legice, ker je rekla, da je malo močnejša in da ima prebele noge. To sta dva "problema", ki sta rešljiva. Drugo je, če bi ona rada dala legice pod krilo, ker bi ji tisto bilo všeč, ampak njej se zdi pa to rešitev, da njeni "problemi" ne bodo vidni, ampak problemi bodo pa še vedno tam, zato to zame ni rešitev.
Zakaj pa ne bi bla rešitev? Če se bo fino počutila v tem, je rešitev.. a ni cilj (sploh tukaj v modni svetovalnici

Sončenju se pa tud jaz izogibam, je vseeno bolj zdrava varianta tekstil kot pa obarvanje povrhnjice (če pač išče nekaj, da bo bolj samozavestna glede nog). Jaz imam npr. 34 cotke in kr kul tace, pa se tudi vseeno bolje počutim z žabami kot brez vsega pri krilcu.. no, pajkic pa sicer ne maram spodaj

-
- Cosmopsiho
Glej js nisem nikomur svetovala lepotne operacije in nikogar nadrla.
Punco je sram pokazat noge in je navedla dva vzroka, ki sta rešljiva brez operacij in podobnega sranja. Zdej je pa njena stvar ali se bo odločla vedno skrivat noge, ali se bo sprijaznila z njimi, ali bo skušala kej narest, da jih bo z veseljem pokazala.
Punco je sram pokazat noge in je navedla dva vzroka, ki sta rešljiva brez operacij in podobnega sranja. Zdej je pa njena stvar ali se bo odločla vedno skrivat noge, ali se bo sprijaznila z njimi, ali bo skušala kej narest, da jih bo z veseljem pokazala.
dajte mir spet s tem. vsaka ženska se lahko obleče moderno, lepo in šik, četudi je debela. ne pa zdaj jamrat kakšne noge ima.
moja najboljša prijateljica ima konfekcijsko št. 44/46 pa se oblači tako faking zakon, top in skulirano, da sem mnogokrat brez besed. z občutkom za svojo postavo, modo in vreme.
če te je sram nog, jih skrij. če te je sram trebuha, ga skrij. če te ni sram trbuha pa imaš vseeno špehastega ga skrij. pika, konec. kaj filozofirate.

moja najboljša prijateljica ima konfekcijsko št. 44/46 pa se oblači tako faking zakon, top in skulirano, da sem mnogokrat brez besed. z občutkom za svojo postavo, modo in vreme.
če te je sram nog, jih skrij. če te je sram trebuha, ga skrij. če te ni sram trbuha pa imaš vseeno špehastega ga skrij. pika, konec. kaj filozofirate.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.