Jochie napisal/-a:ni vse v višini...mora biti še lep, pameten, bogat, itd....ampak vse bi se lahko pogledalo skozi prste, ČE SE NE BI NASTAVLJAL NA FORUMU!

Niso vsi študenti bogati

Chuxsta napisal/-a:Jochie napisal/-a:ni vse v višini...mora biti še lep, pameten, bogat, itd....ampak vse bi se lahko pogledalo skozi prste, ČE SE NE BI NASTAVLJAL NA FORUMU!

Niso vsi študenti bogati
 .
 . 

Chuxsta napisal/-a:Jochie napisal/-a:ni vse v višini...mora biti še lep, pameten, bogat, itd....ampak vse bi se lahko pogledalo skozi prste, ČE SE NE BI NASTAVLJAL NA FORUMU!

Niso vsi študenti bogati

Nevem kdo se je tle že pritioževal (in je imel zelo prow) da imajo vse visoke nekega mini-mana zravn, že tko je malo visokih, pa še oddane so takim ....ma bejž no :S
 Nevem kdo se je tle že pritioževal (in je imel zelo prow) da imajo vse visoke nekega mini-mana zravn, že tko je malo visokih, pa še oddane so takim ....ma bejž no :SJochie napisal/-a:nemoj ti meni, jaz sem že ženske pecal ko si ti še v plenice lulal...
čudno da nisi napisal: jaz sem visok in samski, punce navalite!!!
menda pa ja znam brat moške misli na cosmo forumu!

.
 . , a veš?
 , a veš?Aloha napisal/-a:Bl k višina in fehtanje na kozmotu nas zmotjo w-ji in pa pomanjkanje šumnikou.
Predlagam pa navezavo stikou z bigboi-jem, u tandemu je življenje lepše (beri: jamranje ob kofetu nad pomanjkanjem visokih in zainteresiranih deklin).
Jochie, ti pa kr nehi srat, kr si čist off, a veš?