Veliko rajši oz. lažje dam denar za kakšen izlet, dogodivščino, potovanje, kot recimo, da bi dala denar za nek dražji kos oblačila/nakita ipd.
- - - - - - -
Likaš tisto kar tisti dan rabiš ali pustiš daljši čas, da se nabere kup perila in potem vse skupaj?
Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Ne likam, ce res ni kaksna srajca, pa se to zlikam na isti dan kot se nosi. Oblacila susim v susilcu in jih se tople zlozim, zato ni potrebe po likanju.
Ponavljam.
Ponavljam.
The world is as you are.
Nimam casa likat sploh, sem pol tedna sama z otrokom, v sluzbi, otroka vecino dni peljem sama v vrtec in hodim iskat, z njim sem bila tudi danes skoraj 2 uri zunaj direktno po sluzbi, ker on noce it prej domov… varstva kaksnega nikoli… polovico casa, ko sem doma lezim, ker sem toliko utrujena..sem pa likala vse, kar je bilo oprano, ko sem imela cas in bila na porodniski in se nisem sla nazaj v sluzbo.. zdaj likam samo, ko je nujno isti dan kaksno mojo majico ali kos oblacila od otroka ali dan prej ce imam slucajno cas, ampk obicajno sem koma zvecer…
Prejsnje vprasanje, kar ne dam denarja oz ne dava je ravno ureditev stanovanja oz pohistvo, namenoma vzela oz on vzel opremljeno, ceprav starejse in ne lepo, da ne bova za nekaj let kupovala pohistva, ce greva kam drugam.. sicer za otrosko sobo bi kupovala, ma pa najemodajalci nocejo dat ven njihovega pohistva plus za avte ne dajeva veliko, nimava novih, niti rabljenih visjih vrednosti,noben od naju ni nikoli vzel kredita za avto…
Ni mi skoda dat za hrano, psihoterapijo, obleke, cevlje, kozmetiko, parfume, potovanja( ceprav moj zdaj noce it z otrokom), privat ortodonta, kozmeticarko, frizerja, razne prireditve - razstave, balet, koncerte, mi tudi ne bilo skoda dat, ce bi imela moznost( no zdaj sva bila ta vikend), za jest zunaj kosilo ali vecerjo, sicer v kasne fensi stvari ne hodiva..
Ponavljam+ trenutna vsebina tvoje torbice/ nahrbtnika..
Prejsnje vprasanje, kar ne dam denarja oz ne dava je ravno ureditev stanovanja oz pohistvo, namenoma vzela oz on vzel opremljeno, ceprav starejse in ne lepo, da ne bova za nekaj let kupovala pohistva, ce greva kam drugam.. sicer za otrosko sobo bi kupovala, ma pa najemodajalci nocejo dat ven njihovega pohistva plus za avte ne dajeva veliko, nimava novih, niti rabljenih visjih vrednosti,noben od naju ni nikoli vzel kredita za avto…
Ni mi skoda dat za hrano, psihoterapijo, obleke, cevlje, kozmetiko, parfume, potovanja( ceprav moj zdaj noce it z otrokom), privat ortodonta, kozmeticarko, frizerja, razne prireditve - razstave, balet, koncerte, mi tudi ne bilo skoda dat, ce bi imela moznost( no zdaj sva bila ta vikend), za jest zunaj kosilo ali vecerjo, sicer v kasne fensi stvari ne hodiva..
Ponavljam+ trenutna vsebina tvoje torbice/ nahrbtnika..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Likam kup perila, nekje na 2 tedna.
Vsebina torbice: denarnica, ključi, mobitel, čigumi, vložki, planer in pisalo, dežnik pa še kaj bi se našlo. Aja, labella, kozmetične torbice pa nimam tam noter.
- - - - - -
Ponavljam
Vsebina torbice: denarnica, ključi, mobitel, čigumi, vložki, planer in pisalo, dežnik pa še kaj bi se našlo. Aja, labella, kozmetične torbice pa nimam tam noter.
- - - - - -
Ponavljam
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Ne likam, torbica pa ja, klasika.. podobno kot zgoraj navedeno. V bistvu klasicne torbice nimam ze nekaj let nobene - za manjse stvari imam tisto majhno stvar na pascek za cez rame, drugace pa vedno nahrbtnik. V nahrbtniku so obvezno slusalke, razkuzilo, vrecke za trgovino, robcki, tralala.
Si kaj zbiral/a, ko si bila majhna/mlajsa?
Si kaj zbiral/a, ko si bila majhna/mlajsa?
Za sluzbo in za takrat, ko je otrok z mano, kar je vedno, imam ruzak.
Trenutno notri: dobro, da sem pogledala: jogurt, ki ga dobim zraven v menzi v sluzbi,( ki ga morem nest v hladilnik), otroska plenica, materinska knjižica, denarnica, dm mivolis tablete za bolece grlo z žajbljem, flaska z vodo, ups- v plasticni vrecki pojedena sredica jabolke in olupek od banane, (kar sva s tamalim pojedla, ko sva sla ven po vrtcu danes- za v smeti), rabljeni robcki, s katerimi sem si brisala nos- za v smeti, kemični svinčnik, slusalke, lastika za lase, moj potni list, od otroka potni list, od arboretuma se lanska celoletna izkaznica, moja zdravstvena kartica.
Nic takega posebnega nisem zbirala.
Ponavljam
Trenutno notri: dobro, da sem pogledala: jogurt, ki ga dobim zraven v menzi v sluzbi,( ki ga morem nest v hladilnik), otroska plenica, materinska knjižica, denarnica, dm mivolis tablete za bolece grlo z žajbljem, flaska z vodo, ups- v plasticni vrecki pojedena sredica jabolke in olupek od banane, (kar sva s tamalim pojedla, ko sva sla ven po vrtcu danes- za v smeti), rabljeni robcki, s katerimi sem si brisala nos- za v smeti, kemični svinčnik, slusalke, lastika za lase, moj potni list, od otroka potni list, od arboretuma se lanska celoletna izkaznica, moja zdravstvena kartica.
Nic takega posebnega nisem zbirala.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?