* Mene so pa ravno nočne "sfukale" do te mere, da ko sem zjutraj prihajal iz njih, sem rabil cyber sex
* Ne vem verjetno so tud ble kar stresne, pa menjava urnika... nisem imel turnosov kakor on, ampak "izredne" nočne, ki so kdaj bile tudi celonočne
* Takrat (ob tisti menjavi službe) sem bil še priden, pol leta celo samski brez bivše, pol je pa bivša pršla nazaj... razen cybersexa nisem nič poskušal, pa še tisto po mojem nisem niti 1x plačal (bi me bilo sram, ker nismo imeli (folk/Slovenci nasploh) še tolk računov v tujini... po paysafecard pa se mi ni dalo hodit za te stvari... oz. nisem bil tolk horny)
* Saj OK, cybersex sem našel kot študent, samo sem se potem umiril... spomnim se, da je tega bilo več s temi nočnimi oz. po njih in potem v tem obdobju...
-----
* Pač ne vem, nezainteresiranost za spolnost pri tipu/možu je pač za prevert... nekoč bi verjetno kot priden katolik ga hvalil kolk je dober...

pač nista še tolk časa skupaj, da bi se glih rabila naveličat drug drugega... zdaj da bi ga minilo sam zato ker si mama, pa te gleda drugače, pa tudi ni seksi
* Poznam prijatelja^, ko mu jaz (na začetku, ko sem se začel odpirat) govorim s svojih "keš pičkah" on meni pa: "A ti veš, midva pa sploh več ne seksava odkar je mati. Ker ji nekak ni." Ampak on je želel seksati.
* Saj mogoče tud tvoj misli, da ti ni.
* Pogovorta se.
^Nazadnje je tega prjatla zame kar resno zaskrbelo, kaj če sem odvisnik in rabim drugo terapijo/terapevtku.
* Hvala Bogu, da me terapevtka ne obravnava kot odvisnika. Ko me bo, ji bom odšel od terapije, ker ne bom razumel zakaj bi si naenkrat premislila. Res je dobila ful plus točk, da me pušča pri miru glede tega oz. se tega še nisva "na hard" lotila.
* Sicer ker je ženska ima kar problem mi pomagat kako dobiti punco. Čeprav videz je velik, sem bil na nekem druženju s pridnimi katoliki, neka nova družba... vsi so imeli konkretno močnejše roke od mene. Jaz pa hodim v fitnes
* Pač ja, ženske pa katoličanke pa tko... Karkoli pravite. Na Tindru nimam nič, ker sem premalo moški po izgledu. In če bi se pr 20ih znal znajdt zdele v tej energiji, ker imam še mlado kožo vsaj... no zdele se težje, ker sem že samska starina brez otrok... in pol imate ženske kar predsodke kaj je z mano narobe, da sem cel lajf samski...
* No pa še to. 1x sem vas ene par užalil, ko sem napisal, da nobena ne bi bila s shizofrenikom.
* Torej. Ena mi na Tindru odgovori, da ima to motnjo. Zelo hitro. Saj vidim, da je hladna, brez čustev (v smislu, da je zaradi motnje bolj razumska in težje da čustva v pogovor), pač povežem s tem kar vem o njih. Je prijazna, odkrita, vse... po izgledu niti ni tolk slaba.
* Ampak sem se takoj odločil, da ne bom z njo nič, edino malo sem ji še odpisoval, tudi spraševal jo, da ne bo glih zgledalo, da sem jo zarad tega odpikal.
* Ampak jebiga. Zarad tega sem jo odpikal. In takoj dobil slabo energijo. A to je res edini match, ki ga lahk dobim

A res nisem nič napredoval?
-----
* Drgač mislim, da mi je en "prijatelj" mal fauš, ker je začutil, da vseeno sem mal bolš kakor sem bil pred časom...

no jaz pa žal zanj nisem tega začutil oz. kontra
* Aja pa ta moja "milfica" s kero se družim... ima 4 otroke, hčerke so že starejše od moje šugarbejb študentke, sicer pa... tud ona je imela enega kar mladega pred kratkim

...no ona zame uradnih podatkov oz. iz moje roke pač nima
...razen pač da je vidla, da sem se preseraval v tujini, ker sem tole objavljal... pol pa je vidla še ljubezenski ugriz oz. so bili bolj trije
In je komentirala: "očitno se je splačalo"
* No ona ful lepo skrbi za svoje otroke in sama je komentirala, ko sem rekel, da počas bom moral jaz staršem pomagat, da pač: "Otroci so vedno otroci." Res lepo od nje.
* Prav začutil sem kakor bi moralo biti (pri meni) pa ni. Jaz sem pač "neka stvar", kateri so starši postavili ornk meje, zlasti v tem koliko ljubezni mi bojo dali in KDAJ mi jo bojo dali. Ni pomembno kdaj jaz rabim oz. sem rabil, ampak kdaj pač oni rabijo (dajati) je očitno bolj pomembno.
* Nimam tolk slabih staršev, lahk bi bli še slabši, SAM... po mojem so mi vseeno ful škode na čustvih in duši nardil.
* In ja lepo je videt nekoga, ki lepše/bolje ravna s svojimi otroci.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)