Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
nika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nika* »

Pink Panterka napisal/-a:se 23 ur do prve voznje :zustimm: :biggthumpup: :gut: Zdej sam ne vem,a naj recem instruktorju, da sm ze vozila al ne...Pravjo, da ga to ful u slabo volo sprav, tko da mu bom najbrz sam rekla,da sm ze sedela za volanom pa probala spelat, kej vec pa ne :stop: U bistvu to niti ni taka laz, ker kej vec od tega pa tud nism :zunge:

ja zakaj bi ga pa spravl to u slabo voljo? - hehe mogoče zato, ker boš rabla pol 2 urci manj, pa se mu pozna pr plači :lol: ne vem no, jest sm mojmu povedala, da sem že pelala avo, da vem, kje so sklopka, gas pa bremza in je biu vs naudušen, tko da sva šla že prvo uro kr na cesto... jst pa čist pres*ana :D velik sreče pr vožnji :)
I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

nika* napisal/-a:
Pink Panterka napisal/-a:se 23 ur do prve voznje :zustimm: :biggthumpup: :gut: Zdej sam ne vem,a naj recem instruktorju, da sm ze vozila al ne...Pravjo, da ga to ful u slabo volo sprav, tko da mu bom najbrz sam rekla,da sm ze sedela za volanom pa probala spelat, kej vec pa ne :stop: U bistvu to niti ni taka laz, ker kej vec od tega pa tud nism :zunge:

ja zakaj bi ga pa spravl to u slabo voljo? - hehe mogoče zato, ker boš rabla pol 2 urci manj, pa se mu pozna pr plači :lol: ne vem no, jest sm mojmu povedala, da sem že pelala avto, da vem, kje so sklopka, gas pa bremza in je biu vs naudušen, tko da sva šla že prvo uro kr na cesto... jst pa čist pres*ana :D velik sreče pr vožnji :)

pomoje to ja :lol:
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *cosmic girl »

ja, sej, jst sem isto prvo uro rekla, da vem kje je kej pa da znam spelat in je tud bil "vesel" in pol sva šla takoj na cesto...sej, to so čist osnovne zadeve, tko da nima kej penit
aquarius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a aquarius »

Jaz sem mu tud povedala, da sem ene dvakrat po parkirišču vozila in sva šla po eni uri na poligonu že takoj na cesto.
Sicer pa sploh nisem dojela, da greva- me je usmerjal po parkirišču do ceste in mu jst rečem"Ja, ampak tam je pa že cesta!" pa se mi je samo smejal..
Je blo pa dobr, da sva šla kar takoj, če ne , bi se najbrž celo noč sekirala in paniko zganjala, kako bo..
A mi lahko kdo pove, kako zgleda na društvenem, a so tko strogi kot na glavni al je bolj sproščeno?
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Suprca! :D
Zdej me ni več tok strah glede tega.
Sva se pa ze spoznala z instruktorjem v petek; je mela frendica voznjo in sem sla z njo,pa je reku da se lahko usedem zadi ce mam cas in voljo se vozit okol :lol: Tko da vem kako zgleda med voznjo :evil:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz sem mela vseh skupaj 37 ur...šla sem najprej delat z 30imi urami pa mi je prbil, da je premalo za žensko :eek:

Inštruktor je tk po armaturi užgal od jeze da kr adijo :eek:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

ja faq,kera bedna :roll:
No,upam da ne bom mela isto komisijo kot ti...Mislm cist tu mač!
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

WAAAAAAAAAAA!!! naredila seeeemm :D :D :D V četrto gre rado :D (tiste, ki ste iz novega mesta: pri dominiku sem naredila... carka sem :D lol) :jump:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Punce hvala za čestitke... juhej :D Res sem ful fajn vesela...nekak je bil že čas, da s tem opravim. Ker sem mečkala s tem izpitom že od julija lansko leto (pa je šeu on na morje, pa jst... pa je meu dopust...pa sm šla na fax...sva vozila 1x na teden...blek) ful preveč se je zavleklo. Pa še tak fletkani datum ...14.2 :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

*ange|* napisal/-a:tiste, ki ste iz novega mesta: pri dominiku sem naredila... carka sem :D lol) :jump:

A v Novem mestu se tok tezko nardi?Moj lubi je iz tm,pa bi mu rada kej svetvala :lol:

Jst sm mela zdej ze voznjo, prvo v pondelk. Po pol urcah, ki mi je vzel za ogled avta in voznje po poligonu, sm sla na cesto :lol: Fuuuuuul dobr!!!!!!Komi cakam jutr, da mam spet :D
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Uuuu, angel, čestitaaaam! :scherzkeks: Sem ful vesela zate, ker vem, koliko si se presekirala (po postih sodeč), pa te čist razumem (čeprav sem naredila v prvo, sem tudi izgubljala živce). :wink: Pa še datum si boš za ziher zapomnila, hehe.
Želim ti veliko prevoženih km, pa varno vožnjo! :bussi:
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

A

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

čestitke uni k je naredla :) mene se pa očitno bolj smola drzi.. sm dons mela cpp spet in sm spet padla... js ne vem res več kaj nj.. pa tok sm se učila in use.. kako je mogoče d človk nima niti mau seče? :cry: :idea:
niti jokat ne morm več...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

hihih...hvla, hvala :oops: Ja, kr presekirala sm se...cjoj... ker pomoj sm kr rekord nardila...8 meseceu delanja izpita :eek: 3 much no :roll: Tok, da zdele nism vesela, ker mam vozniško in ker lahk vozim...ampak, ker je vse za mano in mi ni treba še 1x delat republiške :twisted:

Pink Panterka ...sicer jst nisem delala izpita v Novem mestu, ampak v Črnomlju...sam komisija pa prihaja iz NM, ker jih ni v Črnomlju :razz:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

Re: A

aymee napisal/-a:čestitke uni k je naredla :) mene se pa očitno bolj smola drzi.. sm dons mela cpp spet in sm spet padla... js ne vem res več kaj nj.. pa tok sm se učila in use.. kako je mogoče d človk nima niti mau seče? :cry: :idea:
niti jokat ne morm več...

:bussi: Bejbi...vztrajna bit no... če sm pa jst tole sranje delala 8 mesecev (če štejem cppje in prvo pomoč, potem pride še kašn mesec več...) pol boš ti tut tole naredila. Mogoč se pa enostavno preveč sekeraš... enga si rukn preden greš pisat :wink: Boš že naredila...ko boš najmanj pričakovala...jst tega danes tut nisem pričakovala... cjoj...kje pa...jst sm bila že ziher, da nebom naredila :bussi:

*FaLLeN*AnGeL* :** tenkju, tenkju
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

ful je tut odvisno kero polo maš! jaz sm hvala bogu v drugo mela eno lahko ..... čeprav tut prva ni bla težka, sm križišč pač nism znala

mi pa še zdj ni jasno, kak da sm jst izpit nardila v prvo....k sm bla prepričana da bom padla....
Zaklenjeno