Štipendija
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: kingdom far far away
ok brezveze se obremenjevat kda bo kdo dobo itd...
js sm jo vedno dobla 25ga, torej letos v pet.23ga, odločbo tud nekje tam...sam vsako leto mam upanje da bo 1x prej
večina nas bo dobila 23ga...eni so ž dobli,eni še mogoč bojo prej, eni pa tud šele 10.12 prvič,pa 2 skup..tud to se dogaja...pa že majo neke razloge kak majo vrstni red naret sam nam itak ni nč jasno...
mejte potrplenje...odločbe bojo ziher konc novembra al pa še prej, do takrat bomo pa že probali preživet...
pa upam da bote vse doble
lp
js sm jo vedno dobla 25ga, torej letos v pet.23ga, odločbo tud nekje tam...sam vsako leto mam upanje da bo 1x prej

večina nas bo dobila 23ga...eni so ž dobli,eni še mogoč bojo prej, eni pa tud šele 10.12 prvič,pa 2 skup..tud to se dogaja...pa že majo neke razloge kak majo vrstni red naret sam nam itak ni nč jasno...
mejte potrplenje...odločbe bojo ziher konc novembra al pa še prej, do takrat bomo pa že probali preživet...

pa upam da bote vse doble

lp
letos so vsi malo cudni... prav vidi se, da se jim gre, da dalo cisto malo stipendij...
nama s sestro so zarad odlocve za prezivnino zasitnarili. prej ni bilo nikoli problemov. pac ni izterljiva in je tudi nikoli ne dobim. letos pa zgleda, da se bo zarad tega vse skup zamaknilo. ze tako nimam denarja pa se to bi mi vzeli. ful sem jezna!
pa se druge probleme sem pa z otroskimi imela... tole leto je OBUPNO!!!
nama s sestro so zarad odlocve za prezivnino zasitnarili. prej ni bilo nikoli problemov. pac ni izterljiva in je tudi nikoli ne dobim. letos pa zgleda, da se bo zarad tega vse skup zamaknilo. ze tako nimam denarja pa se to bi mi vzeli. ful sem jezna!
pa se druge probleme sem pa z otroskimi imela... tole leto je OBUPNO!!!
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
Jaz sem dobila nakazano pred odločbo (Zoisova) .. Nakazano sem imela na začetku tedna (mogoče že prej, sam nisem gledala nič, ker nisem pričakovala), odločbo pa v četrtek, se mi zdi.
Jej, končnooo.
Dolga je bila tale od julija.
Jej, končnooo.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt: