Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

No, sm probala s srajčko, pa mi ne lepo stoji. Sicer mam en lep šalček, bom še to kombinacijo probala. Če pa nč drugega mi bo pa taka fajna oblekca za prosti čas :)

Hvala za nasvete!
anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anciiika333 »

hej, prosla bi vas za eno pomoč :) danes sem si kupila črne baggy hlače v zari, saj grem jutri na en koncert in je bila to idealna priložnost da si kupim nekaj novega :D . Ugl ko sem jih kupla, sem bila čist navdušena nad njimi in nad tem koliko kombinacij lahko nardim in koliko majčk lahko oblečem zraven. V mislih sem imela majčko ki je na rokavčkih nabrana (bela), rjav pas, rjava verižica, rjave/črne balerinke, ampak k sem to dala na sebe, mi je zgledalo totalno prepusto. Zanima me kaj ve mislite? Al bi blo mogoče boljše kako potiskano majčko, da bi vse bolj poživelo? Bi bila pa zelo vesela, če ima katera kakšno slikco outfita z baggy hlačami :) vsake pomoči bom vesela.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

js definitivno nebi balerinke zdraven, prej supege. Pa definitivno ne nabrana majčka, prej navadna (mogoče taka na široke naramnice)

Je pa vprašanje kakšne hlače so to sploh?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka

hlače so takšne, samo črne

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... 2BTROUSERS

jaz osebno si ne predstavljam superg :( zato pa vprašam ker res nimam pojma kaj bi blo kul, da nebi hecno izpadlo :)
ursa2502
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ursa2502 »

te hlače res lahko kombiniraš k vsemu.... odvisno zakaj se boš odločila.... če bo bolj elegantno, potem vsekakor balerinke, lahko tudi sandalčke, če pa se boš odločila za bolj casual, potem pa tudi supergice, ali pa tako kot na sliki, brouges.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, vzamem nazaj superge :D Sem si čist drugač predstavljala.

Bi kakšno majčko, čist navadno (belo). Pa petke bi najlepš pasale zdraven, samo verjetno ni ravno primerno. Pa ne pretiravat z dodatki.

Slika
Slika
Slika
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
anciiika333
Sramežljivka
Sramežljivka

O super, hvala vama za pomoč :) :)

*mala*, petke bi ble res top zraven, ampak tko kot si rekla, nebi ble najbolj primerne za na koncert :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Nimate pojma kaj so to baggy hlače :P, jz sem pričakovala kej bolj v skejtish stilu - zato tolk bolk začudena kako ti ni jasno kaj zraven dat -> ma kar ti paše! :D

pants on the ground, pants on the ground, lookin' like a fool with your pants on the ground
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a popotnica333 »

Imam eno vprašanje ker nevem kaj narediti. Imam čisto nove hlače iz stradivariusa in so se po prvem nošenju začele muckati, po pranju pa ni nič boljše. Kaj naj naredim? :(
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^nehaj kupovat v trgovinah tipa "malo gnarja malo muske"...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Jochie ti bo pa gnar dal, da boš lažje upoštevala njegov nasvet :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

popotnica333 napisal/-a:Imam eno vprašanje ker nevem kaj narediti. Imam čisto nove hlače iz stradivariusa in so se po prvem nošenju začele muckati, po pranju pa ni nič boljše. Kaj naj naredim? :(

pa OMG! reklamacija ženska! halo! :roll: tam zaropotaj pa naj ti vrnejo keš.
al kaj misliš ti bom rekla? da si kupi pralno kroglico?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Saj je samo vprašala...Jochie, če si študent, je včasih malo težje, da bi si kupil neke šmensy znamke, se ti ne zdi?
The world is as you are.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

emanuela...ne zdi se mi....stavim, da za obleke letno porabim manj kot marsikatera študentka...res pa je, da npr. kupim srajce, ki ne gredo iz mode in ki so tako kvalitetne, da jih lahko nosim vrsto let. recimo tudi preko 5 let.

mislim, da letno povprečno zapravim za oblačila do 500€ kar je prav gotovo manj, kot marsikatera študentka.

in če gledaš temo, odprto pred kratkim...veliko punc hodi v shopping tedensko, mesečno, kar se meni ne zdi normalno. jaz kupim, ko potrebujem. ta potreba pa ni niti mesečna niti tedenska. in želja po tej potrebi ne bo trajala teden ali dva ampak bom zadevo nosil nekaj let...

in raje kupim eno srajco za 100€ kot pa 5 njih za 20€.

srečen, ker sem moški.
Mateja_Sv
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mateja_Sv »

Oj,

Mene pa zanima, če ok zgleda, če ima ženska oblečene legice črne barve in čez krilo do kolen? Obute pa recimo črne balerinke?

Mogoče malenkost močnejše postave??
Mnenje??
Zaklenjeno