Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

punchka napisal/-a:meni je tud creepy se sama vozit, sploh kam dlje :? ampak upam da se bom navadila. drugače mam pa danes točno 3 tedne izpit :P

Meni so dolge relacije tudi katastrofa. Enostavno mi ni, da bi se sama vozila, pa ne zato, ker bi me blo strah, ampak ker mi je fajn, da kdo zraven sedi, pa se lahko pogovarjam. :D Me je pa strah vožnje v temi skozi kakšen gozd al pa nenaselejne ravnice, ker mam ves čas nek čuden občutek. :? :D Drugače bo pa v začetku aprila eno leto, odkar sem dobila tole roza knjižico. :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Navadiš se samo tako, da se prisiliš in voziš. Meni je bilo tudi v začetku problem iti z avtom v Ljubljano, ampak če nočeš biti odvisen od javnega prevoza in drugih, se pač prisiliš. Za prvič. Potem ti je pa itak vse mala malca.
(za ene, ki so v Ljubljani delali izpit, je pa problem kakšna ozka ovinkasta cesta bogu za hrbtom :wink: )
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

allessya napisal/-a:
punchka napisal/-a:meni je tud creepy se sama vozit, sploh kam dlje :? ampak upam da se bom navadila. drugače mam pa danes točno 3 tedne izpit :P

Meni so dolge relacije tudi katastrofa. Enostavno mi ni, da bi se sama vozila, pa ne zato, ker bi me blo strah, ampak ker mi je fajn, da kdo zraven sedi, pa se lahko pogovarjam. :D

meni je tudi fajn imeti družbo, že zato ker nočem biti sama, če se mi kaj zalomi. ne vem, da mi crkne avto, ali pa da mam kakšne probleme z ročno (kar se mi je že naredilo :oops: in bi pomojem preveč zapaničarila če bi bila sama v avtu).
to infinity and beyond!
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

:cry: :cry: js sm pa dons padla se cpp u tadrugo.. pa se 4 na glavni.. :cry: sploh ne vem a bi se uztrajala al sam kes stran mecem pa sm res tok antitalent... omb :cry:
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

aymee, odnehati in biti vedno od drugih odvisna za prevoz, oz. vedno le od sredstev javnega prevoza :?:

sama sem na "glavnih oz. občinskih polah" padla dvakrat, v tretje pa je šlo brez problema, vožnjo sem sicer naredila v prvič, če bi p delala v Ljubljani, bi verjetno tudi to padla, ker nisem voznik za po mestih .... ampak bi vztrajala naprej ...

ni še konec, vztrajaj, bodi trma, ne vrzi puške v koruzo, kasneje si boš hvaležna :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Jst mam pa 14.2 spet (povdarek na spet) glavno... četrtič...upam, da bo zdele ratalo, ker res več nimam volje za to...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

aymee ti samo vztrajaj...poznam ene par folka ko na stara leta nimajo izpita pa jim je ful bad ko jih mora stalno nekdo vozit okoli...boš vidla da bo šlo in potem ti nebo žal
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: a

Neprebrana objava Napisal/-a *cosmic girl »

aymee napisal/-a::cry: :cry: js sm pa dons padla se cpp u tadrugo.. pa se 4 na glavni.. :cry: sploh ne vem a bi se uztrajala al sam kes stran mecem pa sm res tok antitalent... omb :cry:

ah, ne sekiraj se... moja sošolka ma čist isto situacijo kot ti...je tud hotla obupat... sam ni:), če maš že tok za sabo, boš vidla, nardila boš slej ko prej!
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

js sem tud cpp padla :( pa mam zdej v pondelk se enkrat :/ sam se ta cpp nardim pa grem na glavno :)
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

*ange|* napisal/-a:Jst mam pa 14.2 spet (povdarek na spet) glavno... četrtič...upam, da bo zdele ratalo, ker res več nimam volje za to...

js mam tud 14ga :D prvo sicer... pa upam da bo šlo :) :)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

no pa mam zdj 14.2. spet cpp.. hvala bogu je biu un na roski usaj tok prjazn da me ni dou čakat 2 tedna ampak me je notr urinu.. :D zdj pa sam upam da nardim pa čimprej glavna in da končno opravimo s tem. :razz:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Jz sem mela pa dans prvi dve uri.
Še vedno smo vsi začudeni nad dejstvom, da sem končno začela. :)
(trajalo od avgusta do zdej, da sem se spravila k temu, jao)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Pomembno je da si se spravla delat izpit...boš videla kako se je fino vsedt v avto in se odpeljati kadar koli in kamor koli želiš :wink:

Ja drugače pa dekleta, če niste naredile občinskih al CPP ali glavne vožnje nikar neobupat...niste ne prve in ne zadnje, ki niste nardile...Samo vzrtrajajte in vse se bo vrnl :wink:

Good luck vsem :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Jaz sem CPP naredila v prvo, izpit pa v drugo. Mela sem okrog 33ur, kar se mi zdi normalno, ker so vsi ostali tudi imeli okrog 30-35 ur.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

se 23 ur do prve voznje :zustimm: :biggthumpup: :gut: Zdej sam ne vem,a naj recem instruktorju, da sm ze vozila al ne...Pravjo, da ga to ful u slabo volo sprav, tko da mu bom najbrz sam rekla,da sm ze sedela za volanom pa probala spelat, kej vec pa ne :stop: U bistvu to niti ni taka laz, ker kej vec od tega pa tud nism :zunge:
Zaklenjeno