gemini sori nism vidu spodi desno unga kvadratka..evo ti se js pomagam...nazel wande....obrnes crke in pride new zealand...zdj pa klikn skatlco pa geslo vpis tja..new zealand...
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
alesko napisal/-a:gemini sori nism vidu spodi desno unga kvadratka..evo ti se js pomagam...nazel wande....obrnes crke in pride new zealand...zdj pa klikn skatlco pa geslo vpis tja..new zealand...
kaj zdej uišem..men se nč ne zgodi k to upišem
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
gemini...tm vpises default ne??...pol pa pac k si v sobi klikns na skatlco k rabi kodo...in tm spodi k pise da rabs kodo...vtipkas "new zealand"...in skatla se odpre in dobis kluck od vrat..js sm pa ze zuni pa po stengah gor
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
alesko napisal/-a:gemini...tm vpises default ne??...pol pa pac k si v sobi klikns na skatlco k rabi kodo...in tm spodi k pise da rabs kodo...vtipkas "new zealand"...in skatla se odpre in dobis kluck od vrat..js sm pa ze zuni pa po stengah gor
jjooooj pr new zealand sm pozabla en e
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)