FairyAngel napisal/-a:Jaz imam tudi Zoisovo pa še sploh nisem dobila odločbe ...Wtf? A jih ne pošljejo vsem (študentom) naenkrat?
A pa nakazano si dobila?
FairyAngel napisal/-a:Do petka ne, čez vikend pa itak ni nakazil. Joj, upam samo, da bom čimprej dobila odločbo, ker sem že malo zaskrbljena. Ali na reševanje prošnje vpliva tudi to, kdaj je bila poslana?
moj_zlobni_jaz napisal/-a:Tudi jaz sem dobila odlocbo za Zoisovo ze v torek, nakazila pa se nesicer pa ce ste odlocbo dobro prebrale, pise, da bo prvo izplacilo po odlocbi nakazano v 30. dneh od prejema odlocbe.
no angel napisal/-a:moj_zlobni_jaz napisal/-a:Tudi jaz sem dobila odlocbo za Zoisovo ze v torek, nakazila pa se nesicer pa ce ste odlocbo dobro prebrale, pise, da bo prvo izplacilo po odlocbi nakazano v 30. dneh od prejema odlocbe.
Ja sam ni logično zakaj so pol pa eni že dobli v petek nakazano. Dvomim da so odločbo dobli že 1 mesec nazaj.
linkica napisal/-a:se kar nekaj ne razumem:
- kako lahko ze studentje dobijo denar pred 23.11. nakazan?
jaz sem letos 2. letnik, republisko stipendijo vedno dobim, 1. letnik sem lepo naredila, odlocbo prav cas oddala pa nisem niti nakazano dobila niti odlocbe.