Bi bilo potrebno povprašati tisto, ki jo omenjaš.
cdefgahc napisal/-a:sem že v eni drugi temi o tem pisala, zato se mi je že odkar se je tema odprala zdelo brezveze, da bi pisala še sm. ampak enostavno ne morm vrjet, da jamrate, ker vaš partner živi stan 35 ali 50 km...
torej... midva z dragim že 3 leta živiva za vikende in odštevava dneve, da se vidiva. razdalja med nama je 350 km. res je, tako razmerje zahteva ogromno časa in denarja. zase lahko rečem, da sem se že na čas kar navadila...se pač vsedem na vlak, gledam film, berem, spim in se mi 5h vožne ne zdi več tako grozno. glede denarja pa.. sem študentka brez štipendije ampak, če se nekako organiziraš potem vse zlaufajaz (na srečo) sem taka punca, ki ne mara nakupov, ne kupujem si ličil in imam dvoje ali troje čevlje za celo leto. velik strošek pa je iti do dragega za 2 dni, v obe smeri 56 eurou
ampak to mi pač res največ pomeni, da pridem k njemu ali pa on k meni.
trenutno sva se nazadnje videla prejšnji teden, naslednjič pa se bova čez dva tedna. včasih se ne vidiva tudi več kot en mesec, včasih pa celo tri vikende zapored.
pa še tega, kje bova živela... na sredini. se pravi grem jst v avstrijo.
torej drage dame, bodite zadovoljne, če vaš partner živi stran samo 35 km in iz tega vzemite najboljše