Glivice
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Uf mene se sedaj spet lotevajo, prav cutim!
Bo treba nehat jest sladko (ko pa sem odvisna!!)..
V glavnem, mi je zmanjkalo sveck borax in sem brala da menda tampon v jogurt namocen tudi pomaga. Pa sem poskusila.
Sem ga namakala v jogurtu menda celo uro in je izgledal cisto
ogaben..
No ja, sedaj cakam na rezultate. Pece ze ne vec pa tut srbi ne vec...
Bo treba nehat jest sladko (ko pa sem odvisna!!)..
V glavnem, mi je zmanjkalo sveck borax in sem brala da menda tampon v jogurt namocen tudi pomaga. Pa sem poskusila.
Sem ga namakala v jogurtu menda celo uro in je izgledal cisto

No ja, sedaj cakam na rezultate. Pece ze ne vec pa tut srbi ne vec...

-
- Cosmopolitanka
NOVO
Imam en problem. Dva tedna se mi zdi nazaj, sem bila v bazenih v termah. In po tistem me je doli začelo malo peč, zadnje dni imam tudi veliko izcedka, ki prehaja že skoraj na rumeno-zeleno barvo. Včeraj sva imela spolne odnose in danes mojega tam spodaj tudi peče.
Kaj to bi lahko bile glivice? Nikoli jih še nisem imela in sploh ne vem, kako to izgleda, v smislu, kaj naredit in podobno. Šla sm v lekarno po canasten in jutri grem k zdravnici.
Imam en problem. Dva tedna se mi zdi nazaj, sem bila v bazenih v termah. In po tistem me je doli začelo malo peč, zadnje dni imam tudi veliko izcedka, ki prehaja že skoraj na rumeno-zeleno barvo. Včeraj sva imela spolne odnose in danes mojega tam spodaj tudi peče.
Kaj to bi lahko bile glivice? Nikoli jih še nisem imela in sploh ne vem, kako to izgleda, v smislu, kaj naredit in podobno. Šla sm v lekarno po canasten in jutri grem k zdravnici.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka