dajcy napisal/-a:^^samo malo volje je treba?
A si mogoč kdaj kadila pa pol nehala?
Ne nikol nisem KADIL.
Ampak mene niti noben nebi mogel prepričat , in tudi če bi kadil kar nikol nebi bi če bi se jaz tako odločil takoj nehal , ker jaz sn najbol trmast pa odločn človek kar jih poznam , čeprav mi mogoče neboš verjela češ da nemorm vedet , ampak verjemi mi da ko se jaz nekaj odločim to naredim.
Je pa moj dedek kadil 60 let + pa se je en dan odločil da neha pa je enostavno nehal , čeprav ga je moglo zdravje k temu prisilit ker en dan skoraj ni mogel dihat , pol se je pa odločil pa pika.
Isto sta se odločla moja starša okol 10 let oba kadilca , pa tudi par drugih poznam ko so se odločli pa enostavno nehali , tako da je res tako da se ti morš sam prisilit in odločit , in če si odločn pa trmast da rečeš NE no matter what pol boš uspel oziroma uspela , čeprav verjamem da res ni lahko.

Kljub temu kako marsikje piše o tem, kako je trava neškodljiva in potem folk govori naokoli, to ni čisto res, ker če bi to držalo, potem ne bi folku skuril ob vnovičnem kajenju novih celic (saj zato pa je spomin opazno slabši, pa še marsikaj drugega tudi, pa se tega morda še ne zavedate). Jaz sem včasih na leto skadila par đointov, potem pa sem videla, da je to totalno brezveze. Škoda denarja, še bolj pa zdravja. Poleg tega je dosti odvisno od tega kako močna je oz. od koga dobiš robo. Meni se je ob zadnjem kajenju zgodilo, da mi je čisto drugače delovalo na psiho. Čisto sem bila zbedirana, še do smeha mi ni blo. Kolegi so mi rekli, da sem bila čisto neka čudna in v svojem svetu. To se mi prej ni še nikoli zgodilo. Skratka, brezveze! In me več sploh ne mika da bi jo kadila, poleg tega ne veš kaj te čaka (pri alkoholu točno vem kje je meja, pa še dosti boljše je in vem da sem vedno v istem razpoloženju ko pijem).
No, malo smo OT s travo. Če se vrnemo nazaj na cigarete: eni tudi takrat ne nehajo, ko dobijo diagnozo (rak ali kaj drugega). Pač, kolikor ljudi toliko čuda.