Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
nism prow točno vedla kam uvrstit...bom kar vprašala...
že pred časom sm gledla en film...bolj romantična zadevca...vem pa da je bla reklama neki v smislu...truly, madly, deeply... ne spomnem se niti igralcev...takod a če ker ve....
drugače pa...sm nekje zasledila filma Sisterhood of traveling pants 1&2...sicer mi je prvi del boljši...mi je pa tak...za pogledat...
že pred časom sm gledla en film...bolj romantična zadevca...vem pa da je bla reklama neki v smislu...truly, madly, deeply... ne spomnem se niti igralcev...takod a če ker ve....
drugače pa...sm nekje zasledila filma Sisterhood of traveling pants 1&2...sicer mi je prvi del boljši...mi je pa tak...za pogledat...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Miss N. napisal/-a:drugače pa...sm nekje zasledila filma Sisterhood of traveling pants 1&2...sicer mi je prvi del boljši...mi je pa tak...za pogledat...
Ja, neki časa nazaj sm si še dvojko pogledala, pa morm rečt da je enka res veliko boljša. Simpatičn filmček

**
Me zanima če je katera gledala Dear Frankie? Nevem če je ravno ljubezenski, oz. je na nek način bolj drama.. je katera gledala? Men je bil to čudovit film, res, poglejte si, če mate rade ne-tipične drame... za zjokat

"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
- Kofetarica
- bLack&white
- Komunikatorka
- Kraj: Koper***
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
- lil_tjashy
- Sramežljivka
Marley & me
Ne gre za romantično komedijo, ampak bolj za dramo s prvinami komičnih vložkov. Zelo lep film.
In the Land of Women
Zgodba se me je dotaknila, čeprav nisem najbolj prepričana, da se dve osebi dveh popolnoma različnih generacij lahko tako zbližata. Je pa vsekakor ganljiva zgodba.
Ne gre za romantično komedijo, ampak bolj za dramo s prvinami komičnih vložkov. Zelo lep film.

In the Land of Women
Zgodba se me je dotaknila, čeprav nisem najbolj prepričana, da se dve osebi dveh popolnoma različnih generacij lahko tako zbližata. Je pa vsekakor ganljiva zgodba.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.