Moji najlepši: 50 First Dates, A Cinderella Story, Catch and Release, Dirty Dancing, If Only, Imagine Me & You, Just Like Heaven, Love Don't Cost a Thing, Made Of Honor, P.S. I Love You, Pride & Prejudice, Serendipity, Something New, The Lake House, The Notebook, The Wedding Date, Tuck Everlasting...
hej vsem! sicer tole ni čist povezano s temo...ampak vidim da kr dost filmov poznate pa me zanima če ve katera kok je ime filmu v katerem igrata dve sestri ki se ne marata-ena je priljubljena, razvajena, ima fanta, s prijateljicami imajo dogovor da fanta pustijo po nekaj dnevih...druga pa se bolj drži nazaj in je bolj romantična duša, in je zaljubljena v sestrinega fanta. potem se pa zgodi preobrat in ne vem kok točn ampak zamenjata ''duši''. prva sestra se preseli v drugo in obratno...zgledata pa še vedn enako in vednar so prijatelji ful presenečeni kako spremenita vedenje. ena se popolnoma razživi...tadruga pa uživa s fantom svojih sanj in ne upošteva dogovora s frendicami, ni več ošabna...ta film sm gledla že ful dolg nazaj ampak res stoletja nazaj...zato plis če kir ve, al se mu vsaj mal svetlika o čem mislim...napište!!!!!!
luckyme000 napisal/-a:hej vsem! sicer tole ni čist povezano s temo...ampak vidim da kr dost filmov poznate pa me zanima če ve katera kok je ime filmu v katerem igrata dve sestri ki se ne marata-ena je priljubljena, razvajena, ima fanta, s prijateljicami imajo dogovor da fanta pustijo po nekaj dnevih...druga pa se bolj drži nazaj in je bolj romantična duša, in je zaljubljena v sestrinega fanta. potem se pa zgodi preobrat in ne vem kok točn ampak zamenjata ''duši''. prva sestra se preseli v drugo in obratno...zgledata pa še vedn enako in vednar so prijatelji ful presenečeni kako spremenita vedenje. ena se popolnoma razživi...tadruga pa uživa s fantom svojih sanj in ne upošteva dogovora s frendicami, ni več ošabna...ta film sm gledla že ful dolg nazaj ampak res stoletja nazaj...zato plis če kir ve, al se mu vsaj mal svetlika o čem mislim...napište!!!!!!
A katera ve, kje bi se dalo kupiti ta Notebook na DVD-ju? Naj bi bilo za darilo, tako da filma ne bi ravno rada potegnila dol iz neta in ga zapekla na CD, pač pa bi rada imela neko spodobno embalažo:)
- PS I love you
- Love Actually
- Notebook - A walk to remember - Message in a bottle (ja, sparks je zakon:) - August Rush
- My Sassy Girl (vreden ogleda. Še eden film ki ni tipičn)
- Sweet november
- The Lake house
- The Holiday
- Love and other disasters (odbit film:)
...
Se najde kar nekaj teh romantičnih komedij/dram, ki niso le navadni cmerasti filmčki, ampak zares lepe življenske zgodbe, ki me pripravijo do tega, da jim dejansko verjamem
-Gin in čokolada (lep ljubezenski film z žalostnim koncem)
-City of angels (še vedno jočem ko ga gledam)
-Seven pounds (dvakrat že gledala in dvakrat jokala, prav seže mi v srce)
-Vanilla sky (itak moj najljubši film, zaradi Penelope Cruz, Toma Cruisa in seveda Cameron Diaz!)
-Correlijeva mandolina
-Legend of the fall
-If only (zelooo lep ljubezenski film!)
-the premonition (recimo da je tut romantičen, js sem jokala k dojenček)
-in seveda še The notebook in A walk to remember
Autum in New York
A walk to remember
Pearl Harbor
za jokat
The notebook sem gledala prvič na busu, tako da mi je tisto bedno vzdušje čist film pokvarlo.