inaa napisal/-a:a vi to cele dneve in noci pred kompom sedite pa gledate?
ma itak da bojo sexal, pa pozornost pritegval pa se kregal ce jih izolirajo u en kontejner pa en moski glas jih usake tolk cajta jeb* u glavo skos zvocnik
sam najbl bedn je blo pa to da kokr js vem so se dost odrasle osebe prjavle na to, clo take k majo ze familje... stari da se moja mami al pa fotr pojav tm, ma js se ziva zakoplem
Ma kje pa. Jaz obicajno v sluzbi, ko nimam kaj za delat, precekiram njihovo spletno stran. Al pa tu na forumu
Drugac pa je men tud nenormalno to, da gre not mati trietnega sina in poleg tega se tako dela tam..
Hmm... Zakaj pa so zatemnjene kamere na vrtu? Slisim glasove..
Vsi tekmovalci so noter, ne smejo it do vhodnih vrat zavese odgrnit.. Jebes taki 24urni dostop
Sam to je ful grdo, da bodo nominirani če ne opravita naloge. Itak bo mama pošinla takoj. Halo! Lohk bi tko nardil da bi bli samo brez imunitete. Pa tud ne zdi se mi fer da so Suzano kr avtomatsko zraven nominacijam priključili. Sej itak nima sploh vpliva na to.
Tale BB men vedno bolj izgleda kot nek psihološki poskus oz. poskus izživljanja nad ljudmi.
jaz nini privoščim kako je živčna ratala ko jo je osenarjeva spraševala o ljubimcu...se je očitno zavedla, da se bo treba še prepirat doma sam res se mi ona gnusi kot oseba - predvsem zaradi tega z ljubimcem, ko je dobesedno osramotila moža. mislim halo pa to, da bo čakala da otrok odraste potem pa spokala kufre?! to moraš biti res psihično na psu al kaj, da imaš toliko spoštovanja do osebe, s katero si poročen. pa tudi do otroka konec koncev.
vesela sem ker je šla