Vročina pri najmlajši. Spet.
In to dan pred obiskom in vseh planih za vikend.
Še enkrat čisti dokaz, da z majhnimi otroci res karkoli težko planiraš vnaprej.
Upam, da ne bo prehudo… in da čimprej mine!
kdo/kaj vam gre na živce #3
Re: kdo/kaj vam gre na živce #3
Da ker sem brez tekočega keša - to mi ne gre na živce, plačo vedno hitro porabim...
...No zarad tega nisem danes šel ven na zajtrk, ker sprejema samo gotovino in zarad tega sem zjutraj bil lačen, dokler se nisem odločil, da si skuham kosilo... zdele sm pa moral zarad tega pomivalca zalaufat...
Sm kar živčen, če hočem nekaj drugega delat, pol sem pa lačen, pa moram kuhat... sej bi si lahk dostavo naroču na kreditno, 20 EUR in je to to, sam pač nič od dostave me ni dovolj zamikalo, pa 20 EUR je vseeno 20 EUR... kak dan lahk tud sam skuham, sam mi pa po drugi strani gre na živce

...No zarad tega nisem danes šel ven na zajtrk, ker sprejema samo gotovino in zarad tega sem zjutraj bil lačen, dokler se nisem odločil, da si skuham kosilo... zdele sm pa moral zarad tega pomivalca zalaufat...
Sm kar živčen, če hočem nekaj drugega delat, pol sem pa lačen, pa moram kuhat... sej bi si lahk dostavo naroču na kreditno, 20 EUR in je to to, sam pač nič od dostave me ni dovolj zamikalo, pa 20 EUR je vseeno 20 EUR... kak dan lahk tud sam skuham, sam mi pa po drugi strani gre na živce

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Re: kdo/kaj vam gre na živce #3
Trenutno tašča. Give me a break please!