Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
pompomGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pompomGirl »

Letos pa je bilo res OGROMNO folka na Pagu, Zrče (seveda kot vsako leto)..in je še..in še bo, saj je avgust še dolg.
Se sprašujem...glede na "milijon" videnih fotk... a na Pagu so pa res vse bejbe tolk hude, pa suhe, pa brez celulita,..??
Ne, sam res tko zgleda. Kar vsaka po vrsti je huda!! Maš filing, kot da so vse hude, sploh nobene normalne. Ok, te hostese in plesačice (go go) so več ali manj Hrvatice, ki so pa res LEPOTICE!!!!
Aja... še to se sprašujem... tudi nekaj Slovenk dela dol kot hostese,.....(za kak teden do enega meseca) kako prideš do tega joba, če ve kdo?
Tko, čist za info. Jaz sem žal že mal prestara za to . Bi blo pa fajn kako leto nazaj poskusit.

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

*purple* napisal/-a:ne poznam ene, ki je šla v Zrče, da nebi al tipa prevarala al pa da nebi šla dol iz razloga, da si da duška.kaj si lahko pod tem predstavljate je pa itak jasno.hektolitre alkohola, šteka čikou na dan in sex. :) Pač sex,drugs in Zrće :D

evo, jest sm šla lani čist tko dol, s kolegico za par dni. mi sicer ni blo preveč všeč (preveč gužve, tipov ki frajarijo, preveč naglas muska, reveč vroče,...) ampak sem preživela tistih par dni, itak sva si s kolegico nardile žurko po svoje. da bi seksala s kakšnim od unih johnny bravotov ki so paradiral po plaži- ni šanse! pa kadim tud ne :) [/quote]
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Ma jst lahk grem kamot dol, sicer bi bla vrjetno konkretno narukana - ampak sex mi pa na kraj pameti ne bi padu. Mi tudi še ni. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ahh djdjj, ne rečm za tipe, k grejo vsi sam zato da se ga izžurajo, nagledajo, da jim dela hidravlika pa da šlatajo umetne joške in so zdj čist paaaf hahaha pa da sexajo, muvajo..valda!! Ampk ženske pa stooooposto ne, pa k rada sexam, pa ne grem ne vn zato ne na morje zato, sploh pa na pag ne zato, da bi se (tko k je ena zgori napisala) johnnyji bravoti k neveš a so strejt al ne slinl po men pa mi kradl plac za plesat, splho da ib mgola z njimi muvat pa jih prenašat pa glupeee pogovore pa glupe objeme k mi je useen za njih :) greš zto, d se žura, da žuraš tok da pregoriš, da plešš, da te boli, pa če okol tebe usi kozlajo-dobr to lih ne :D..pač žurka, ko jeb* tipe :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ti ne greš dol zaradi tega da bi si našla nekoga za seksat, verjetno se najdejo tudi tipi ki ne grejo samo zaradi tega razloga .. je pa dosti mladostnikom (ne vsem!! npr. tebi ne in še dosti se najde takih), tako tipom kot TUDI ženskam, to namen tega da se gre v zrće, ja ... nevem od kje tebi to, da samo tipi hodijo seksat dol, ženski pa ni nobeni do tega .. :D
Let's swim to the moon .....
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

to se nism prou izrazla..valda tam dobiš še 100x prej za sexat kukr kej drugje če te pa z ush strani še 100x bl napadajo tipi pa ker je morje, usi bl na izi, sproščeni, se hecaš, pogovarjaš in tko spoznaš (busu, k hodš peš, k skačeš, se derš, podnev v bazenčkih, zajebancija itd.)..čeprou ne rabš it prou za to na pag, ker pomigneš s prstom bilo kje pa ga ni k neb lol.. sej, valda, če ti zapaše, ti je en ql pa greš pa se posexaš pa je :P sam mogoče je sma fora d s emi zdijo tm usi taki slinauci, da že k rečejo you dance with your style pa take lol pa kako ti je ime pa iz kje blabla me že mine k vidš kva bi radi :D sam sej tko je pousod, zdj pa odvisn od istuacije..mogoče zto k sm šezmer mela tipa ksm bla do tko da mankal mi ni nč :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

softTouch napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ne poznam ene, ki je šla v Zrče, da nebi al tipa prevarala al pa da nebi šla dol iz razloga, da si da duška.kaj si lahko pod tem predstavljate je pa itak jasno.hektolitre alkohola, šteka čikou na dan in sex. :) Pač sex,drugs in Zrće :D

evo, jest sm šla lani čist tko dol, s kolegico za par dni. mi sicer ni blo preveč všeč (preveč gužve, tipov ki frajarijo, preveč naglas muska, reveč vroče,...) ampak sem preživela tistih par dni, itak sva si s kolegico nardile žurko po svoje. da bi seksala s kakšnim od unih johnny bravotov ki so paradiral po plaži- ni šanse! pa kadim tud ne :)
[/quote]

sej nism rekla, da ste vse take.reskla sem sam da ne poznam nobene ki bi šla, katera nebi šla zaradi naštetih razlogov,oziroma če že ni šla zarad teh razlogov, da ni nardila kšne traparije.
take masovne žurke so pač idealna prilika za to, da si daš duška.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^to pa, sam to loh tut u Lj si daš duška, če hočš :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

No ja, ampak dol je druga klima oz. tista vroča napetost, pa folk si tam več upa... Meni je Pag kr neki. Ne rečem, mogoče se kdaj spet odpravim dol, če bo kakšna vredu družba, drugače pa nisem pristašica teh masovnih f*k partijev, ko hočeš sam plesat in se met fajn, pa ti vmes zamori par tipov pod vplivom alkohola, če pa rečeš ne hvala za družbo, pa te pošljejo v tri krasne (po izkušnjah mojih kolegic, sploh Hrvati so baje nesramni, če jih kakšna zavrne). :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

ahh jz pa to uzamem v zakup pa pol uso to teženje obrnm na hec, se zasmejim in bmk :) jz sm mela letos res same take pozitivne odzive pa nobenga teženja,r azn enga sm mogla res nadrt ker me je tip opazvov kako bom reagirala k je en se pršu slint do mene pa sm še samo sebe presenetla k sm se zdrla nanga k na prasca lol drgač ap res, ful rpesenečena, sej bi se zmer kšni pogovarjal pa uklučl v debato pa se fotkal pa filmčke pa blabla sploh čez dan če si v papayi, aquariusu...k pousod te eni špricajo, hočjo tunkat, s tabo se slikat, pa v krogu plesat pa na ramah pa te kdo v vodo porine, pa že tko maš pousod te vode čez ušesa vn..sam k sm se skos varno počutla, sploh zrt naših fantou tko da mi ni noben mogu zamorit :) ma to je skor k maturanc, absolvent, pač uzdušje, sproščeno, alko skos itd. :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz sem bila tudi letos v Zrćah in moj namen ni bil, da bi se ga dol napila do amena, seksala s komerkoli, bluzila, preverala kogarkoli itd.

Dol smo šle se met fajn, pogledat kako sploh to zgleda in se naplesat do jutranjih ur.

Vsi (fantje in punce), ki sem jih spoznala tam (pa jih ni bilo malo) so bili čisto normalni.

Tako, da ne neki nabijat, ker večina nima pojma, kako je dol.

Je pa čist odvisno od osebe. Vrjetno grejo kateri osebki dol tudi sam zarad tega, da bodo cel teden kome in da bodo položil čimveč oseb nasprotnega ali istega spola. :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

jz sm bla letos 4. leto in usakič bl čakam naslednje leto pa usakič mi tam bolj trga..pa mam fanta pa sm čist pridna, gremo zato da se izžuramo, nasplešemo, napijemo ugl. da se mamo fajn in sam wohoooo :D

sm pa slišala takw zgodbice, da si folk neupa dol zarad tega in misljo da je to sama ena kurbarija pa bruhanje na vkadrat pa usi zateženi pa sami italjani (pač negreš v avgustu) pa blabla..najveš je švabov, slovakov, čehou, angležou, kanadčanou, turkinj :P..letos pa sploh sm tega ful zasledila :) slovenci pa še zmer prevladamo :cool:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Josephina napisal/-a:
Tako, da ne neki nabijat, ker večina nima pojma, kako je dol.
)

bla sem v Zrćah, dvakrat. Prvič ko še niso ble tolk napolnjene in drugič ko so ble napolnjene.Vidla sm marskaj, od vseh zanikanih bruhic, javnega spolnega občevanja, itn....
spoznavala sem ljudi, večalimanj same ultrapijane čudake.In tazadnjič je blo sigurno dost da dokler bodo Zrće take kot so, sigurno ne prestopim praga.

In še enkrat; ni blo govora o tem, da so dol vsi taki, ampak o tem, da jst nobene nism poznala, ki nebi šla dol zarad določenih naštetih razlogov.In že kar sem takrat vidla ko sem bla, lahko na uč presodim da je blo nemalo in bab in decev dol takih, ki so sam čakal kdaj bodo kurca namočil/dobil.
je pa odvisno od osebe same, to je pa res.Ampak take masovne žurke nikol niso nedolžne.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

http://www.izklop.com/link_enc.php?id=55058

Sej se človek ne more odločit, a naj se mu takole bitje smili al ne?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

renatka_ napisal/-a:http://www.izklop.com/link_enc.php?id=55058

Sej se človek ne more odločit, a naj se mu takole bitje smili al ne?

Tole tekmovanje, ki si ga tukaj prilimala se odvija na skoraj vsaki plaži vsako leto, tudi na nudističnih plažah imajo miss nudistične plaže...da o raznoraznih lepotnih tekmovanjih sploh ne govorimo...saj jih je toliko da jih še noben v Sloveniji ni zmožen vseh našteti da bi vse poznal.
Če sem iskren se mi tudi zehati več ne da ob lepotnih tekmovanjih tipa miss ? (?=katerikoli naziv že pač osvaja dekle, ki se sprehaja po odru)

Iskreno povedano bi šel rajši na tekmovanje najlepšega psa ali mačka ali pa ovce kakor na izbor miss česarkoli že pač. Se mi zdi da so tam živali veliko bolj zabavne in manj pod stresom kakor naše missice.
Saj jim lahko to, da so namesto miss postale prva spremljevalka sesuje celotno kariero in se ji porušijo njene sanje, ki jih goji že od rane mladosti...ko postane miss se ji uresniči želja življenja in je najsrečnejša ženska v Sloveniji saj je postala miss bikink ali pa Slovenije...uradno je postala najlepša..opa...to ni kar tako...to je zgodba za pripovedovati jo svojim otrokom! To je veliko bolj pomembna lenta kakor biti kraljica plesa v šoli.
Jih vprašajo kakšno vprašanje in se že zmedejo in se potem zgovarjajo, da so tako neumen odgovor zato podale, ker so bile zmedene in pod stresom...ja res je težko se smehljati in premikati levo nogo pred desno in potem desno pred levo...da ne govorimo o obratu na koncu odra, ki je višek zahtevnostne stopnje in mu je malokatera profesionalka kos kaj šele amaterke.
Intervju z topmodelom: http://www.youtube.com/watch?v=5Nh3rytg65o
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Odgovori