Hm, izven Madrida je bil men ful všeč Toledo, Cordoba, Granada. Baje je za na plažicah uživat kul Sitges, lepa nej bi bla tut Segovia ful, folku je ponavad Valencia všeč, en Danec mi je reku, da morm nujno, nujno it enkrat tut Cadiz pogledat, Gibraltar je zanimiv .. Sej je ful vsega.

Čeprav jz bi šla vseen tut v Madrid!
Drgač se da za vsak konc Evrope/sveta neki na kukr tok pocen zorganizirat pa ta low budget na polno izkoristit, sam znajt se je treba. Greš se lah pol razne couch-surfinge, najdeš pocen hostle, greš pač z nizkocenovnimi letali, al pa s temi posebnimi ponudbami za vlake. Razen če ti pomen maksimalen izkoristek, da spiš v kukr se da hudem hotelu, ješ uiber hudo hrano, itd. - pol vzam en all inclusive pa je.
Drgač pa vzameš Lonelyplanet (al pa kak podoben vodnik), pobrskaš po netu, pogledaš mal na popotniške forume, se odločiš, kaj si boš pogledu, mal folk tm (v hostlu recimo) vprašaš, kaj se splača pogledat, pa tko.
Pač kukr si tle povedala, brez omejitev, ti lah pol en mlijon destinacij naštejemo, pa boš sam še bl zmedena.
Če poveš pa kok maš okviren budget - tvojih začetnih 300€ na osebo, al tut čez 1000€..? Pa za kok časa bi sploh šle (en teden, dva, tri?) .. pol se da pa kej bl konkretnega predlagat.
Če bi ga žurala po Španiji, lah že za samo vstopnino odšteješ čez 20€, plus še pol kaka pijača notr .. pa se v enem tednu kr nabere. Medtem k v kaki Pragi te to vseskp dost manj pride v istem času, ane.

Ta "ugodno" se od države do države razlikuje. Pa od človeka do človeka isto.
Za Carigrad pa poglej mal na STA-ju al pa odklop.com, kok so kej karte.
Pa na kakem hostelworld.com, kok so hostli/prenočišča (zdej sm na hitr pogledala pa maš od 6€ pa tm tut po 50€ na noč)..