jemina napisal/-a: samo na Brač sem čustveno navezana.
tudi jas

Panasonic napisal/-a:Glede na to da nas javno ne marajo ne vem kako ste loh taki idioti pa še vseen dol hodte... K da majo sam Hrvati morje... Mislm sej men je useen če hodte, mene ne bojo vidl... Ker so totalno primitivni in samovšečni pa še cene nabijajo... Zanimivo, da turistično atraktivnejše Grčija, Turčija, Ciper so cenejše destinacije... Tko da pametni hodmo tja, tisti k pa še zmer ne veste za kaj se gre pa kr hodte še naprej na Hrvaško...
Ti kr hod dol men je useen, sj čez par let boš dojela kaj ti hočm jst u sedanjosti dopovedat. In ja najbl žalostno je to da SLOVENCI preživlamo hrvaški turizem, se prav bi ns mogl po rokah nost, ne pa da so takšni kot so. Velik Slovencev iz tega razloga ne hod več dol ker so dojel situacijo (rušenje slo vikendov, pa neki u zvezi z izpraznitvijo enega doma za šolarje je blo da ne govorim o jebanju policajev k na cesti ustavjo in vidjo slovensko tablico pa ogromn stvari bi loh še našteu..., nekateri pač še niso/niste tega dojel in hodte še zmer dol da jim potuho dajete kok so oni "jaki" da ne moremo brez njih... Aja pa kje sm Bolgarijo omenju?bejbika napisal/-a:Panasonic napisal/-a:Glede na to da nas javno ne marajo ne vem kako ste loh taki idioti pa še vseen dol hodte... K da majo sam Hrvati morje... Mislm sej men je useen če hodte, mene ne bojo vidl... Ker so totalno primitivni in samovšečni pa še cene nabijajo... Zanimivo, da turistično atraktivnejše Grčija, Turčija, Ciper so cenejše destinacije... Tko da pametni hodmo tja, tisti k pa še zmer ne veste za kaj se gre pa kr hodte še naprej na Hrvaško...
No, no dejmo se malo lepše izražat ... enako bi lahko potem jaz rekla zate, da si navaden cepec, ker preplačuješ tiste luknje v Bolgariji in potem skupaj s ščurki spiš ... jaz resnično ne vem kam vi hodite na morje, ampak ste se kdaj vprašali, da ste vi mogoče tisti, ki delate zdrahe? ne vem no, jaz nimam nikjer problemov ... lani sem bila v Dalmaciji, Splitu, kjer so vsi tok nastrojeni proti vsem, ne samo Slovencem, pa mi ni eden kaj zatežil ... potem sem bila v Puli, ki je še eden izmed krajev, kjer lahko doživiš svega i svačega, pa sva dobila dober apratma za malo denarja, plus tega nisva nobenih stroškov plačala, ženska nama je kosilo kuhala ...
zdaj primitivcev ne moreš metati v isti koš kot turističnih delavcev ... vsakega, ki izdaja apartmaje vprašaš, kdo je najboljši gost, pa bo vzklikal Slovenec ... nisem še slišala, da bi vzklikali, da smo slabi gostje, ker si tega žal ne morejo dovolt - ker če nau Slovencev, ne bo turizma ... v Bolgariji bodo pa rekli ja Čehoslovenci so najboljši gostje![]()
sej pravimo, ko voli nek izvoli...pa še 1x primitivci so tako na Hrvaškem kot v Sloveniji ... pa ne tam ne tukaj jih ni treba iskati s povečevalnim steklom, če me razumeš