borboletta napisal/-a:No evo mene, prišla iz Crikvenice. Super sem se imela...nočno življenje na vrhuncu, morje kristalno čisto, plaže super (so povne, vendar ne prenatrpane). Za kšn vikend bom še šla, ker je pač blizu in poceni.
crikvenica pa kristalno čisto morje?

brez zamere, ampak tega pa ne morm vrjet. Kar nekajkrat sem bla v crikvenici pa drugega kot to da je morje umazano ne morm rečt.men se je dobesedno zagraužala
Lakeesha, ni za kej. Veš pa za drugič
Zadra pa ne poznam po plažah in nočnem življenju.Poznam ga samo kot mesto čez dan z nenormalno nostalgičnim in romantičnim priokusom

pa to, da se ne gibaš po raznih traunikih v okolici Zadra ker so bla minska polja in je še vedno velika nevarnost da stopiš na kakšno.
maš pa nekje v središču Zadra, eno restavracijo na prostem pod enim velikim drevesom (gril varianta pa to). In smo tam jedli najboljšejšo mesno ploščo na svetu, pa še draga ni bla.Nevem točno kje ta gostilna stoji se ne spomnim več, ker smo ful cruzal med ulcami, vem le to da je na levem delu zadra ko greš čez most (tam kjer so štanti in to) nekje umes med bajtami.
Nazaj pa nevem.če gresta po magistralki tko al tko vidta plažice in mesteca.če gresta pa na AC pa Plitvice,ker jih je vredno vidt.