Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
punkie_ napisal/-a:jaz bom kar lepo srečno samska s parimi dobrimi jebači in moj lajf bo krasen
neznanka napisal/-a:Ste kdaj razmislale o poroki? Tiste ki ste za poroko kako se bi porocile cerkveno,civilno ali oboje? Je res da ce se porocis da se odpoves dolocenim stvarem. Npr ce hodis se v solo ne dobivas vec stipendije... Se bi porocile v belem? Koga bi povable? Bi imele vse(sopek,obleko,prstan)?Imate izkusnje?
Glih sem hotela komentirat, potem mi pa ti porušiš "tezo".Špela89 napisal/-a:Poročila bi se civilno in cerkveno. Fant sicer ni veren, ampak ve, da mi cerkvena poroka velik pomeni in se je pripravljen cerkveno poročit![]()
purple_rain napisal/-a:Glih sem hotela komentirat, potem mi pa ti porušiš "tezo".Špela89 napisal/-a:Poročila bi se civilno in cerkveno. Fant sicer ni veren, ampak ve, da mi cerkvena poroka velik pomeni in se je pripravljen cerkveno poročit![]()
Namreč, zanimvo se mi zdi, večkrat se zgodi, da se punca prilagodi partnerjevim željam glede cerkvene poroke, včasih še celo do te mere, da prevzamejo njegovo vero (ali pa, erm, sem nevednik, priznam, dodatno opravijo še vse zakramente - a se tko reče?).
Sicer pa, razmišljam še ne o poroki, rabim najprej kakšnega prostovoljca, ampak če že, bi samo civilno, pa če bi šlo na plaži pol pa piknik&žurka. Bla bi pa v vijolično-zeleni oblekci.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov