margicka napisal/-a:kot ze nekatere veste mam vojaka. in ko je bil v bosni,v tuzli na misiji ze en mesec, do prviga rednega dopusta pa je bilo tud se en mesec, me je nekega vecera poklical in ker sma drugac na mailah, sem bila ful presenecena ker drugac nikol ne klice. pa sma se menla kr neke casa, kaj delam pa to. pa kak je on pa to. potem pa tako rece, koliko casa potrebujem, da pridem dol pred blok. jaz pa zakaj bi zdaj zvecer hodila dol. komu na cast? on pa vztrajal naj grem dol. pa tak cist bleknem, da naj se ne zeza, da ce je on doli. pa rece, da ja. mislim, sem mu rekla, da se iz tega ni za norca delat, da to sploh ni smesno!!
in res! doma je bil! mel je izredni dopust in ta moj frajer mi to pove sele ko stoji pred blokom ob osmih zvecer v uniformi in caka, da pridem dol v njegov objem in greva k njemu spat.
to je bilo najlepse presenecenje kar mi jih je kdaj koli pripravil. 10 min pred tem sem se mislila, da je nevem koliko km stran od mene, naslednjih 10 min pa sem ze bila v njegovem objemu, ceprav sem potem potrebovala 3 dni, ko je sele odsel, sem dojela, da je bil dejansko doma.
A so poj vsi vojaki taki?

Moj je tut to naredu (sj sm že mal nazaj napisala), čeprov je on iz Vipave pršu, pa mu res nism verjela - kao, ja kako če sm te pa dons dol pelala?!