Moj ima zelo jasno določena področja, ki ga zanimajo (npr. šport, politika) in ki ga ne zanimajo (npr. kozmetika). Njemu je kozmetika res eno področje, za katerega nima niti najmanjšega interesa, da bi se vanj poglabljal.
Tudi slučajno mu ne pade na pamet, da bi se obremenjeval z mojo (ali svojo) kozmetiko,
dokler je vse v razumskih mejah (da nimam 50 lahkov, pa še hočem nove na primer)
in stroškovno znosno.
Edino to pa res postavi mejo, da ga s kozmetiko ne obremenjujem - after shave & krema v enem, deodorant in pena za britje. To je to in nič več. Zarad njega imam lahko jaz za vsak del telesa svojo kremo, sam da njemu ne vsiljujem novih
Kupovanje kozmetike je moje področje in če res ni nujno, ne gre rad zraven. Njegovo svetovanje, če že, je omejeno na: "A nimaš tega že doma?" Če mu začnem kaj o se sestavinah razlagat, zaspi

Losjoni moji mu večinoma vsi dišijo, a se nikoli ne ubada z ugibanjem vonja, ker mi je vseeno.
Mu je pa všeč, ko sem lepo namazana al pa ker imam negovano kožo. Valda ne bi hotel, da bi bila zanemarjena. Meni je njegov odnos super, ker se res ne vtika v te stvari, tolko, da je vse v mejah normale, in mi ne teži za vsako stvar, ki si jo privoščim. Ker, roko na srce, čisto vsake stvari, ki jo imam doma, ne potrebujem nujno