sej večino stvari ste že same napisale.. sploh samoumevno mi je da nasilni tipi pr men nimajo kej praskat..
bi pa opisala točno določenga tipa, k se je tko grdo osmešu pred mano, ampak je idealn primer za "nikol-ne-bi-bla-s-tabo tipa"...
model se ukvarja s preprodajo kokaina (pr svojih 21ih..), hod v fitness, šole nbene pametne končane, oblečen je vedno v deputamadre & sweet years, naželiran in misl d je najhujši k naroči konjak martell in fuuul pogret kozarc in vrelo vodo zravn za podstavk in pol tist martell še rukne na eks.. cele dneve itaq sam od enga do druzga lokala hod, k ni v lokalih, je pa po štacunah al pa se dobiva s svojimi "strankami".. to, da je zdele EP v fuzbalu je itaq sam v novicah prebrou, da bi pa vedu d slovencev ni na EP-ju, je pa že prevelika znanost.. sam je pa zlo dobr kolega z igralci od interblocka in fuul spremla fuzbal..
no in pol prisostvuje (no ja, bolj prisluškuje) pogovoru, k ga mam jst z eno kolegico, k ji razlagam, da nameravam diplomo napisat in zaklučt fax do januarja oz. čimprej ker bi rada eno resno službo najdla, kjer me bojo vzel tut redno (ta pogovor poteka na mojem delovnem mestu v enem lokalu, kjer delam že 2 leti).. in pol se ta fascinanten osebek s svojimi perfektno naželiranimi lasmi obrne k men in reče: "Ja, a tle ti ne bojo dal redne službe?"........... po začetnem šoku - moja replika: "Kaj, ti mislš, da jst študiram in se matram z marxom, durkheimom, parsonsom, baudrillardom in drugimi, d bom ceu lajf za šankom delala al kaj?".. in tip čist resno "Ja no, sej bi bla lahko poslovodja..."
čist.. k da žvi v nekem paralelnem, nerealnem svetu.. ženske so zanga itaq sam pič*e, poleg tega pa so vsi njegovi kolegi njegovi kloni, za dva tut vem da sta že večkrat udarla svoje punce..
BRUH
tazga tipa (tut če bi bla samska) ne bi povohala.. in se mi zdi, da sm razvila en šesti čut za take gravže.. in to je sam en tipičn primerk degena.. kolk je še drugih... jaoo..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!