Kako ga osvojiti?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

js sm bla s svojim sosolcem dve leti, od konca prvega do konca tretjega letnika in je blo supr. tud pol naprej sva bla in sva se vedno res dobra kolega tako da mi ni zal. bla sva ful velik skup, dobr sva se spoznala tko da mi ni zou ker mam v svojm lajfu se vedno nekoga ki me dobr pozna in mu lahko 100procentno zaupam. Ce sta zalublena morata probat, vrjamem da bo uspel ;)
keep on smiling:)
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

wannabe pa po mojem mnenju ce si zaljubljen si zelis bit cimvec s tem clovekom ane? in pol dneva res ni ogromno, kaj pa ko zivis z nekom???
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Jaz sem se držala načela, da nisem hodila s sošolci, ker bi bila pol res muka se gledat vsak dan, še posebej, če pride do zamer in komplikacij.

Zakaj bi si kvarila srednješolske dni??

Sej ga še naprej lahko gledaš... Če boš pogledala še boljše, boš videla v višjih letnikih še veliko bolj zanimive tipe! :wink:
Don't worry, be happy!!!
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

sori sam pol pa ocitno se nisi bla zares zaljubljena :D
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

mislm da če greš pol s tem tipom narazn da ni nujno da se grdo gledata pa to. jz sm mela fanta sošolca in tud narazn sma šla ins e še 2 leti gledla, bla sma frenda, nč nama ni manjkal. zakaj neb probala, če ti je všeč pol to ne sme bit ovira.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

prepusti se čustvom ...in tako ravnaj...ne smeš zdaj gledat, če je tvoj sošolec ali karkoli že...če ti je všeč in se ujemata...pol v akcijo...to da sta sošolca je lahko tudi prednost...pa ne že na začetku gledat kako bo ko bosta šla narazen...ker če imaš že zdaj takšne misli...potem nima niti smisla začet...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
*orange cat*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *orange cat* »

no sj ubistvu mene je zato skrbel k en bivši me (pa ne vem zakaj) dobesedno sovraž... baje zato k nism šla u postlo z njemu..... sicr je biu itaq idijot ampak tko.... z enmu se pa pogovarjava sam..... nč tko..... sam to me je skrbel ubistvu :oops:
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

jzt sm bla u tem tud v prvem,... po 1 mescu sem ga pustila ker je ratal vase zagledan metrosexualec. še dobro da je pogrnu razred, da mi ga ni treba več gledat :P
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Jaz bi ti odsvetovala zapletanje s sošolci. Pri nas se je to velik dogajalo in se vedno končalo s katastrofo-na koncu je ceu razred razpado zarad tega.
Ne vem...če misliš da ne bo kaj resnega raje ne, al pa vsaj počakaj do zadnjega letnika
Angels fall first...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Če boš z njim,ali ne je čisto tvoja odločitev. Tudi jest sem mela v prvem letniku nekaj s sošolcem in to je totalna beda! Slej ko prej greta narazen pol pa ni fajn ga gledati še štiri leta :roll:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

*orange cat* napisal/-a:nee, sediva pa ne skupi... pa ja, pru letnik (pač, tut to se zgodi)

uh kaj pa vem... sem bla na podobnem mestu kot ti, pa ni blo nič s tega. pa po eni strani mi je tudi bolj všeč tako, ker če hodiš s sošolcem se ful težko zbereš pri pouku itd.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Jz pa pravim da ja. Če ne boš probala, ti bo sigurno žal. Sploh pa ni nič takega, če hodiš s sošolcem...
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Probati ni greh; četudi je sošolec. :wink:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

zgubla naus cist nc...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Re: Sošolec - ja ali ne

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

*orange cat* napisal/-a:jst se iskreno opravičujem če je ta tema bla že ampak je ne najdem.... no uglavnm... ušeč mi je en sošolc (tko... ful :oops: ) pa on je tut vame (100%)... ubistvu usi pravjo d me bo u kratkem uprašov AMPAK JST ZDJ NE VEM TOČN KAJ BI... ne vem kuko bi se obnesla zveza najbl me pa skrbi, da če bi bla skp, pa d bi šla kmal narazn, d bi se me poj izogibov pa d se nebi pogovarjov z mano pa tko... (k to bi blo pa mučno še 4 leta prenašat!!!) no uglavnm.... kaj bi ve nardile in a je kkšna že imela kj podobnga???

jst ne bi.. sama sm hodla z enim k je bil sam iz iste šole..in verjem je mučn ko končata.. sploh pa če je tvoj sošolec in u tvojih letih so tipi se full nezreli in se hvalijo in bi znal iz mašđčevanja clo kej okrog govorit in se hvalit kaj vse sta počela. Obstaja sicer tut možnost da je normalen..no jst ne bi..
pr men je blo ze tko dost bed k sm ga videvala čez odmore.. da bi ga se med poukom..groza.. no sicer sva se pa potem srečala 2 leti kasneje na nekem zuru in me je model čist presenetu kok se je spedenu in zrihtu u glavi pa sva se pogovorila in je blo vse kul.. sam vseen je blo mučn..sploh če ta oseba po 2 letih se vedno neki bi od tebe..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Odgovori