Vaši outfiti

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Vaši outfiti

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

exit- moje mnenje:

- roza starkice in jakna so the best
- hlače ti naredijo debela stegna pa sploh nisi debela!
- jeans srajčka je luštna, ampak meni no go jeans na jeans.
- prosojna srajčka in samo modrc? nikoli in nikdar. drugač pa luštno, samo ne moreš vsega kazat. ni zanimivo. rajši manj pa rdeča šminka pa boš bolj vžgala.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Poppy. »

Meni tudi ne gre jeans na jeans. Čeprav ne vem, na kaj bi potem nosila jeans srajčko - zato jih ne nosim :D

Jaz bi tudi prosojno bluzico raje nosila na skinny jeans. Nikakor ne na krilo. Če je postava dobra zna tud sexy izpadit, če je samo modrc spodaj. Seveda samo pri črni srajčki - meni to izpade tako misteriozno sexy, ker hkrati kažeš, a vseeno ne vidiš veliko :D In ta kombinacija je seveda samo zvečer za ven.

Je pa res - manj je več.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Hja kar se tiče hlač, valda... oprijete so :D ne vem. eni so mi rekl (ko sem mela oblečene hlače), da mi super pašejo, eni da ne :D ne vem :D je pa res da je pač kontrast - stegna, meča, pa zato tudi stegna močnejša izpadejo. ko bo šlo še 10 kil dol, bo lepše izpadlo :D
ne bi pa lih zdej nosla hlač na zvonc al pa ravni kroj, ker mam močnejše noge :/ ni tut zdej taaak hudo :D
kar se tiče srajčke - je mal provokativno, se strinjam. ampak sem tak šla zvečer ven, ne zdej na faks... :D drugače pa obožujem to srajco... kombiniram lahk na sto in en način.

aja pa eno vprašanje - to sploh ne sprašujem kolegic, kr nisem ravno prepričana o iskrenosti samega odgovora. pač če se mogoče malo preveč oprijeto oblačim glede na samo postavo? :D da bi mogoče morala oblačila malo prilagoditi sami postavi, ali pač shujšati pa potem šele...
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Ni mi jasno od kje večini žensk z močnejšimi stegni, da jih hlače na zvonec naredijo debele. Pa saj unih orto zvončastih v štacunah danes niti ne dobiš več. Raven kroj, al pa tak da je lih rahlo na zvonec, tak še najbolj paše. Debelega te naredijo kile :D muhaha.

Dokler v skiny hlačah normalno hodiš, se normalno usedeš in se počutiš samozavestno, go for it. Js jih na svoje široke boke ne bom dajala, ostalim pa kokr paše.

Mimgrede, kulski copati :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

meni pa ni jasno od kod ideja, da če si močnejše postave, da bi mogo nosit ohlapnejša oblačila?!
ne vem al sem samo jaz čudna, ampak dost lepše zgleda, če so oblačila oprijeta, ne pa neka viseča, da res zgledaš kot neka ogromna vreča žalosti in nesamozavesti..
pa nekaj takega:
http://fullerfigurefullerbust.com/wp-co ... isota1.jpg
mi je čist super, DOST boljše kot pa če bi mela hlače na zvonec :S
zdaj se vsaj lepo vidi postava, ne pa da bi zgledla kot neka babica v ''oblačilih, ki skrijejo postavo''..beda no.

p.s. prozorna majca + modrček :top:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

no upam, da js lih nisem taka ko ta na sliki, čeprav thumbs up za jajca :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Ne vidim problema, da ne bi nosila skinny jeans, Exit. Mogoče bi bile lahko eno cifro večje, ker mi te izgledajo rahlo pretesne.

Drugače pa res ne vidim kam bi morala shujšat 10 kg? Ok, suhcana suhica ravno nisi, ampak imaš normalno postavo, tak, da 5 kg dol bo čisto dovolj...(če že hočeš shujšat)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Jaz bi edino kakšno daljšo majčko al pa jaknico oblekla čez tole, pa TEMNEJŠI jeans. jaz mam 50 kil, ampak mam močnejše noge pa vedno nosim temnejši jeans, ker svetlejši te valda naredi močnejšo kot si. pa nimaš kam hujšat 10 kil. wtf? .. sploh ti ni treba hujšat več, edino oblikovat še malo postavo. saj ni treba samim totalnim suhicam po svetu hodit. Veš kaj probaj, pač en del bolj ohlapen, drug del oprijet. To zgleda dost boljše kot pa oboje oprijeto. in pa kot oboje ohlapno, itak. pač, srednja pot.
Ej pa tvoj drugi outfit je meni kul. sama nebi nikdar prosojne srajčke pa pajkic (saj so pajkice?), ampak mi pa zgleda ful kjuti :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Sicer očitno živim v nekem svojem svetu, ker ne vidim njenih "močnejših nog" in delov, v katere bi morala shujšati :gruebel:
Sama ideja o srajci in modrcu mi je sicer všeč, ampak je malo tu mač vpadljiva kombinacija, po mojem mnenju- na drugih me sicer ne moti, govorim izključno iz svoje perspektive. Pajkice bi edino zamenjala z žabami, aja, pa luštni copati :)
The world is as you are.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

...
Zadnjič spremenil Ananhas, dne 01. Feb. 2021 13:38, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ A nima ona čez 180 cm ;)

Meni se zdi ok, edino pri prvem bi jaz tudi kakšne temnejše hlače izbrala... :ja: pod prosojnimi zgornjimi deli imam pa tudi sama raje top z naramnicami ali kratek 'tube-top' namesto modrčka (oziroma prosojnih stvari skorajda ne nosim, ker mi niso preveč pri srcu) :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

...
Zadnjič spremenil Ananhas, dne 01. Feb. 2021 13:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

omojbog kak sem se pa zdej nasmejala hahahahah :D kakih 55kg... da mam 55kg se stokrat prelomim na pol :D
visoka sem pa 184cm :D manekenka pa to (malsehecam).
drugac pa res ful hvala, dan ste mi polepsale. ker mi te kile res totalno bedirajo :D sej ne mislim zdej ful hujsat... def ucvrstit... ker bi rada poleti u miru nosla kratke hlace, se fajn pocutla v kopalkah...
drgac pa.... zenske tak nikol nismo zadovolne same s sabo. vedno nas nekaj moti, bi nekaj spremenile...
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Mein gott, Mišela, tele hlače z linka...rajš neb komentirala. Too much, sori. Med nošenjem oblačil, ki mahedrajo okol tebe in tistimi, ki ti ne pustijo dihat je še cela paleta normalnih in udobnih zadevc.

Exit, kile ti nimajo kj bedirat. Dokler ti ni treba na troli sedet na dveh zicih, je vse vredu :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

dayđremer napisal/-a: pa TEMNEJŠI jeans. jaz mam 50 kil, ampak mam močnejše noge pa vedno nosim temnejši jeans, ker svetlejši te valda naredi močnejšo kot si. pa nimaš kam hujšat 10 kil. wtf? .. sploh ti ni treba hujšat več, edino oblikovat še malo postavo.

Jaa, to je bila prva misel, ko sem videla tvojo fotko - temnejši džins in je to to. Ta barva ti doda 10 kg, temnejši ti jih 5 odstrani.

Ne rabiš nič hujšat! In kake močne noge... ko bi videla mene s širokimi boki in stegni na katerih se pozna vsak gram :oops:

Kulj copati :D
Odgovori