Emo stil
- chatterbox
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
Meni emo fantje ne potegnejo, ravno nasprotno odbijajo me. Zdijo se mi smešni, pomilovanja vredni in ob njih pomislim na brezvezno sekiranje, jokanje in vso parado, ki sodi poleg.
Kar se pa stila tiče - preveč črnine in kičastih okraskov. Črna barva je zelo lepa in elegantna, ti pa jo zlorabljajo. Prav tako mi niso vpeč pričeske - lasje smešne dolžine, postriženi asimetrično, kot bi jih strigel naš petletni sosed.
Zdaj me bo pa zihr kakšna najstnica napadla.
Skratka; emo scena jih bo minila..vsi se še iščemo.
Kar se pa stila tiče - preveč črnine in kičastih okraskov. Črna barva je zelo lepa in elegantna, ti pa jo zlorabljajo. Prav tako mi niso vpeč pričeske - lasje smešne dolžine, postriženi asimetrično, kot bi jih strigel naš petletni sosed.
Zdaj me bo pa zihr kakšna najstnica napadla.

Skratka; emo scena jih bo minila..vsi se še iščemo.

Make me.
- Christianne
- Sramežljivka
Jaz se vedno ne stekam tocno tega emo stila. Mogoce situacijo, k je do tega pripeljala - vsega je prevec in nic vec ni dovolj zanimivo, nobenega izziva in nc pametnega za pocet razen bit custveno obcutljiv do nekih ekstremov??
Hotla sem pa to pripomnit, da vcasih, ko (ceprav sem tudi jaz mal premlada za tapravo punk generacijo
) je blo vec punksov - se nismo NIKOLI ampak res nikoli tepli in kregali okoli tega, kdo je bolj punk in katera muska je punk in katera ni. In kdo je pozer in kdo ne.
"Moja irokeza je manj pozerska kot tvoja" -
Hotla sem pa to pripomnit, da vcasih, ko (ceprav sem tudi jaz mal premlada za tapravo punk generacijo

"Moja irokeza je manj pozerska kot tvoja" -

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
zdi se mi da je to stil, za najstnike, ki jih zaradi zmešnjave hormonov v začetku adolescence daje krize identitete. kar lahko na eleganten način rešiš tako, da se proglasiš za emota.
poenostavljen primer: starši mi težijo, star sem 15 let, nevem kaj bi sam s sabo, glavo mi mešajo hormoni -> čist mi je bed-> EMO SEM!
poenostavljen primer: starši mi težijo, star sem 15 let, nevem kaj bi sam s sabo, glavo mi mešajo hormoni -> čist mi je bed-> EMO SEM!
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana