Moška depilacija jajc

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Demolitionman007
Sramežljivka
Sramežljivka

Moška depilacija jajc

Neprebrana objava Napisal/-a Demolitionman007 »

Živjo! Rad bi si temeljito zdepiliral sramne dlake tudi z korenino ven, ker me po navadnem britju jajca zelo srbijo in ne morem teh muk več trpet. Upam da mi lahko kdo pomaga. hvala!!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Moška depilacija jajc

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Legenda :D.

Pojdi na depilacijo a ne!?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Jaz bi poskusila z jajcno depilacijsko kremo.
Demolitionman007
Sramežljivka
Sramežljivka

saarijarvi napisal/-a:Jaz bi poskusila z jajcno depilacijsko kremo.

Kaj to odstrani dlake za vedno, ali mi bojo čez čas zrasle nazaj?
Demolitionman007
Sramežljivka
Sramežljivka

Pa hvala za zelo hitre odgovore! Če ima še kdo boljšo rešitev, please let me know. bye bye bye :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

kaj pa ce dlake samo malo skrajsas? meni osebno so pobriti tici ko eni smesni vanzemaljci
Demolitionman007
Sramežljivka
Sramežljivka

floribunda napisal/-a:kaj pa ce dlake samo malo skrajsas? meni osebno so pobriti tici ko eni smesni vanzemaljci

Aha.. potem pa si jih bom pa z škarjami postrigel upam da ne bo hudo srbelo. hvala za odgovor gospodična moderatorka!
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

Pazi, da si ne boš še luleka zraven hahaha
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

ne moreš odstranit dlak tak da ti ne bodo več zrasle, razen če si poškodujš kožo. Nauči se brit, nimaš druge. Men je prvič tud bla katastrofa, pol pa je blo drugič malo bolje, pa tretjič še bolje, zdaj pa si že kr dobro znam zrihtat. Če maš predolge dlake, si jih najprej malo skrajšaj al s škarjami ali z brivskim aparatom, potem pa lepo olepšaj mošnjo z brivsko peno pa veselo na delo. Pazi, da vedno nategneš kožo na jajcih, ko briješ, da se ne porežeš, ker VERJEMI... nočeš si kože na jajcih porezat. Res nočeš.
Drugače pa malo katera ženska rada vidi čist pobritega tiča zato raje nad tičom pusti kosmato in samo malo skrajšaj pa uredi. Jaz recimo rad uredim tak, da pobrijem dlake iz tiča (to je fajn pol pri blowjobu, da lepo teče in ne dobiva dlak v usta), nad tičem pa samo skrajšam tak da še vedno zgleda možato pa pač... urejeno. Ženskam je všeč, če tud tič zgleda urejen ne pa kot brazilski pragozd v katerem bi lahko novo živalsko vrsto našo. Pa še tič zgleda večji, če maš kratke dlake :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a capo di banda »

Brije se z brivnikom, z britvico raje ne probaj ker te bo pikalo pri vsakem premiku noge... tako da brivnik je hitreje in boljše.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Ni res. Jaz si pobrijem z britvico in me ne pika, ko je čist sveže. Začne me pikat, ko spet malo ven zleze ali ko si pobrijem z brivnikom, torej ko ima dejansko fizično kaj za pikat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a capo di banda »

Ja to je res samo kaj si boš na 1 dan jajca bril ;) ? Verjami sem tudi jaz v mlajših letih to sprobal ja prvih 12 ur je bilo vredu potem so pa dlake začele ven it komaj da sem hodil 2 dni ... Z brivnikom greš pa lepo na ene 4mm in so že bolj mehke dlake in je glih prav. Edino če se mu bo dalo vsak dan briti samo mislim da nismo ženske da si bomo med vsakim tuširanjem še z klinco vlekl ...
Odgovori