Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
ima mogoče katera izkušnje s keratinskim tretmajem za obnovo las? (http://evilhair.com/blog/nega-las.eee)
Zaenkrat sem našla samo v tem frizerskem salonu, zato mi je malo čudno. bi pa moji lasje nujno potrebovali eno močno masko. običajne maske mi nič ne pomagajo
Zaenkrat sem našla samo v tem frizerskem salonu, zato mi je malo čudno. bi pa moji lasje nujno potrebovali eno močno masko. običajne maske mi nič ne pomagajo

Don't worry, be happy!!
Beya_ napisal/-a:hvala obemadanes grem v nakup, tako, da si bom verjetno vzela od Revlona....
bom poročala, ko ga bom mela bolj dolgo na obrazu
EDIT: V MB (Europark - DM, Muller, Limoni) nimajo v prodaji te firme, niti je niso nikoli imeli ... mogoče ve katera, kje v MB bi se dal puder dobit?
Revlon imajo v Muellerju v centru mesta, mislim da.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
- Kofetarica
Feist. napisal/-a:Beya_ napisal/-a:hvala obemadanes grem v nakup, tako, da si bom verjetno vzela od Revlona....
bom poročala, ko ga bom mela bolj dolgo na obrazu
EDIT: V MB (Europark - DM, Muller, Limoni) nimajo v prodaji te firme, niti je niso nikoli imeli ... mogoče ve katera, kje v MB bi se dal puder dobit?
Revlon imajo v Muellerju v centru mesta, mislim da.
a res? bom ob prvi priložnosti šla pogledat...hvala =)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

-
- Kofetarica
Hej,
potrebujem nasvet pri nakupu kreme za obraz. Moja koža je zadnje čase zelo izsušena, luskava... imam tudi ogrce
Ko pa se želim napudrati je vse le še slabše... polno lusk in drubnih pikic nastane.
Torej mi morda veste priporočiti kakšno dobro kremo?
potrebujem nasvet pri nakupu kreme za obraz. Moja koža je zadnje čase zelo izsušena, luskava... imam tudi ogrce

Ko pa se želim napudrati je vse le še slabše... polno lusk in drubnih pikic nastane.
Torej mi morda veste priporočiti kakšno dobro kremo?
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
- Sramežljivka
Ojla punce!
Kupila sem fluid AOK Pure Balance za kožo po 20. letu. Do zdaj sem kupovala sestavinsko bolj "varne" kreme (100% Pure, Paula`s Choice, Derma E), a v kombinaciji z uporabo 2% BHA kisline od Paula`s Choice in Avene Cleanance K seruma proti madežem od mozoljev ni bilo izboljšanja, tako da sem do nadaljnjega prenehala z njimi. Pomagala mi ni niti večtedenska uporaba Skinorena, ko sem ga vztrajno mazala vsak dan tudi po izbruhu dodatnih mozoljev (ki so ponavadi posledica izločanja nečistoč).
Zanima me, ali je ta fluid (Aok) primeren za kožo, ki ima po licih in bradi kar nekaj mozoljev in madežev od mozoljev? Med sestavinami ima proti sredini alkohol, proti koncu pa tudi parfum in parabene. Sicer se ne sliši kaj preveč obetavno, a glede na to, da nekaterim baje najbolj pomagajo ravno taki nekoliko bolj agresivni izdelki za nego, me zanima vaše mnenje in izkušnje s tem fluidom.

Kupila sem fluid AOK Pure Balance za kožo po 20. letu. Do zdaj sem kupovala sestavinsko bolj "varne" kreme (100% Pure, Paula`s Choice, Derma E), a v kombinaciji z uporabo 2% BHA kisline od Paula`s Choice in Avene Cleanance K seruma proti madežem od mozoljev ni bilo izboljšanja, tako da sem do nadaljnjega prenehala z njimi. Pomagala mi ni niti večtedenska uporaba Skinorena, ko sem ga vztrajno mazala vsak dan tudi po izbruhu dodatnih mozoljev (ki so ponavadi posledica izločanja nečistoč).
Zanima me, ali je ta fluid (Aok) primeren za kožo, ki ima po licih in bradi kar nekaj mozoljev in madežev od mozoljev? Med sestavinami ima proti sredini alkohol, proti koncu pa tudi parfum in parabene. Sicer se ne sliši kaj preveč obetavno, a glede na to, da nekaterim baje najbolj pomagajo ravno taki nekoliko bolj agresivni izdelki za nego, me zanima vaše mnenje in izkušnje s tem fluidom.

-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
Jaz sem si pa enkrat pred 100leti kupila MANHATTAN Mousse Rouge Soft Touch. To je tale blusher:
Skratka, zdaj ga iščem že lep čas po drogerijah in nikjer več ne najdem
A morda katera ve, če ga je še možno kje dobiti? Res mi je zelo všeč pa tudi uporabljala sem ga vsak dan in sem ga kljub temu imela zelo dolgo.

Skratka, zdaj ga iščem že lep čas po drogerijah in nikjer več ne najdem

I like to see my money ... hanging in my closet.
Summer055 napisal/-a:je katera kdaj kupovala stvari za delanje geliranih nohtov preko ebaya?
Sem razmišljala da bi si kupla par osnovnih stvari in se preko youtuba poskusla kaj naučit delat

Toplo ti polagam na srce, da se probaš naučit pri kateri, ki obvlada nohte ali na tečaju. Sem ravno pred 10imi minutami gledala od ene bivše sošolke fotke, ki se je učila na isti način kot se nameravaš ti in moram rečt, da je poraz od poraza. Res, naj se ti ne zdi škoda denarja. Sicer pa mi je kolegica rekla, da pri Liana nails kupuje in da ma ful poceni. Tak da lahk tam pogledaš. Če ne, pa ebay.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

- sarchika09
- Komunikatorka
Ima katera kakšne izkušnje z naročanjem Urban Decay izdelkov preko spleta (predvsem Naked paletk)? S katere strani naročate? Zaenkrat sem našla strani BeautyBay.com in hqhair.com in mi zgledata kar ok, ampak vseeno pa nisem sigurna in bi bilo zaželjeno prebrat kakšne izkušnje. Ne bi želela plačat cca. 40€ in potem ugotovit, da so mi poslali fake izdelek ali kaj podobnega (glede na moje raziskovanje preteklih tednov se namreč to rado zgodi pri naročanju preko ebay-a
).