Likalniki za lase
Js mislm da je ti je vseen bolš Remingtona kupit k Babyliss...zdj pa ne vem no.. 

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
mene pa zanima kakšna je v bistvu razlika v uporabi med to čist gladko turmalinsko ploščo pa tisto teflonsko npr. pri remingtonu (to, da ti ena kao manj uniči lase kt druga vem)... kako se lasje "obnašajo"?... ker za razliko od splošnega prepričanja se meni zdi, da lasje nekak lažje zdrsijo čez teflon, kot čez čisto gladko površino (še posebej, če maš na laseh kakšen lak ali utrjevalec ipd.... se mi zdi da se to bolj popa kot na teflon)???
The secret of success is consistency of purpose.
Je vidla katera električne navijalke? Ne vem točno kak zgledajo. Kolegica (ona je to kupla nekje v tujini)
je mela na potovanju vedno super frizuro ko si je s tem delala, pa samo pol ure je trajalo. baje se vtakne v elektriko in se potem te navijalke zagrejejo (še vedno jih lahko v roko primeš), potem pa naviješ lase nanje. Kje se to kupi?

micamaca napisal/-a:mene pa zanima kakšna je v bistvu razlika v uporabi med to čist gladko turmalinsko ploščo pa tisto teflonsko npr. pri remingtonu (to, da ti ena kao manj uniči lase kt druga vem)... kako se lasje "obnašajo"?... ker za razliko od splošnega prepričanja se meni zdi, da lasje nekak lažje zdrsijo čez teflon, kot čez čisto gladko površino (še posebej, če maš na laseh kakšen lak ali utrjevalec ipd.... se mi zdi da se to bolj popa kot na teflon)???
bom jaz prepisala lastnosti iz navodil:
KERAMIKA: zagotavlja enakomerno visoko temperaturo in preprečuje nastanek posameznih vročih mest;
TURMALIN: je mineral v obliki kristala, naravno bogat z ionskimi lastnostmi, ki pomagajo zmanjšati naelekrtenost in premočno kodranje las - za zdrave in sijoče lase.
tko piše. mislim, da je turmalin dosti boljši od keramike. pa jaz k mam dosti krat kako olje al kaj gor vseeno lepo spolzijo lasje skozi tako da ni nobenega problema tuki.

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
skinny napisal/-a:TURMALIN: je mineral v obliki kristala, naravno bogat z ionskimi lastnostmi, ki pomagajo zmanjšati naelekrtenost in premočno kodranje las - za zdrave in sijoče lase.
ja sej to sm tu jst prebrala, sam mi ni jasn kaj mislijo s tistim da pomaga zmanjšati premočno kodranje las... ker jst rabm likalnik glih sam za kodranje, tko da me čist nč ne mot če sm bl skravžlana...
uf sej sm ga že kupla... pred par mesci... in od takrat ga ne dam več stran... ker je res fenomenalno, kolk hitr se da z njim navit... prej sm se vedno na viklerje al pa na figaro, pa sm rabla eno uro da sm bla fertik... obup
... zdej z likalnikom pa 5 minut pa smo gotovi... edin razmišljam, da bi tega remingtonovga keramično teflonskega nadomestila z turmalnskim... bom očitno mogla it prov na lastne lase sprobat zadevo, ker se mi zdi pa škoda dajat tolk dnarja za neki, kar bo isto sranje al pa še slabš kt to, kar mam zdej...

Kolikor vem, so najboljši GA.MA likalniki (predvsem ionski). Sicer pa je pravzaprav vse odvisno od vsakega posameznika in strukture las. Jaz mam en likalnik od Babylissa, pa ni bogvekaj (stal je nekje 10k) pa onega od Rowente (Lissima), pa tudi nima kakšnega osupljivega efekta, glede na to, da mam zelo skodrane lase, kolegica si je pa kupla svojega v Tušu za 3k, pa mi je šlo z njim stokrat lepše zlikat lase. Nameravam si kupit GA.MA ionski likalnik, ampak je kar drag.
GA.MA likalniki:
GA.MA ion
GA.MA CP1 Electronic
GA.MA CP1
GA.MA likalniki:

LyLa napisal/-a:Naah.. ne kupuj likalnika za kodranje. Kljub temu, da omogoča oboje, to ni njegova primarna naloga.
Raje kupi kake zelo dobre navijalke (tiste toplotne), dobro havbo ali kaj podobnega...
Zdaj, ko omenjaš toplotne navijalke... Ravno zgoraj sem spraševala, če kdo ve, kje se to kupi. A ti veš mogoče?

Spelina napisal/-a:ja men je prov čudno, da so moji lasje lepši in bl zdravi zgledajo odkar jih peglam
moji tudi!

nabavla sem si Remingtonov CS5000 Ceramic Slim (z rumenima ploščicama) in je super .. lasje so v sekundi popolnoma ravni, mehki pa sijoči .. priporočam

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
[quote="allessya"]Kolikor vem, so najboljši GA.MA likalniki (predvsem ionski).
GA.MA likalniki:
GA.MA ion
ja allessya jz se strinjam s tabo..
mam ful probleme z lasmi, ker mam naravno skodrane,in pol niso gladki, ampak skoz zgledajo scufani..tko da sm že ful dnarja zapravla za likalnike pa fene k ravnajo lase pa take stvari..
no zdj sm končno našla rešitev
moj recept:
- likalnik GAMA, ta prvi, k je allessya prilepla slikco, ionski (pri Miču stane 21.000, ampak vrjemte, da je vredn vsazga tolarja!)
- šampon od Schwarzkopf Professional BC Bonacure hairtherapy, SMOOTH CONTROL SHAMPO (okol 2.000)
- pa balzam od iste firme, k ga pustiš ene 15 minut gor pol pa spereš (okol 2.000)
nvem, pr men res deluje, in mam čist drugačne lase kot sm jih mela učasih..tko da punce, probite
GA.MA likalniki:

ja allessya jz se strinjam s tabo..
mam ful probleme z lasmi, ker mam naravno skodrane,in pol niso gladki, ampak skoz zgledajo scufani..tko da sm že ful dnarja zapravla za likalnike pa fene k ravnajo lase pa take stvari..
no zdj sm končno našla rešitev

moj recept:
- likalnik GAMA, ta prvi, k je allessya prilepla slikco, ionski (pri Miču stane 21.000, ampak vrjemte, da je vredn vsazga tolarja!)
- šampon od Schwarzkopf Professional BC Bonacure hairtherapy, SMOOTH CONTROL SHAMPO (okol 2.000)
- pa balzam od iste firme, k ga pustiš ene 15 minut gor pol pa spereš (okol 2.000)
nvem, pr men res deluje, in mam čist drugačne lase kot sm jih mela učasih..tko da punce, probite

Shit happens..mostly to me, so don't worry..