Knjige/ Ljubezenski in chicklit romani
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Jenny Colgan - Talking to Addison
Britanska pisateljica - kar mi je much much bolj všeč; namreč tisti njihov bizarni humor. Ok, tu ni tako kritično, je pa precej zabavno.
Pač ena punca se preseli k prijatelju, ki sicer že ima 2 sostanovalca, en izmed njih je Addison, računalniški freak, v svojem svetu, ona se pa zaljubi vanj.. itd.
Britanska pisateljica - kar mi je much much bolj všeč; namreč tisti njihov bizarni humor. Ok, tu ni tako kritično, je pa precej zabavno.
Pač ena punca se preseli k prijatelju, ki sicer že ima 2 sostanovalca, en izmed njih je Addison, računalniški freak, v svojem svetu, ona se pa zaljubi vanj.. itd.
Gaby Hauptmann: Ljubimec preveč je še vedno premalo
Najprej sem sklenila, da preberem eno njeno knjigo, glede na to, da je ful znana in da v knjižnici zaseda 1 meter police. Pa mi je kar všeč in bom najbrž ob priliki prebrala vse.
Za razliko od ostalega chick-lita ni toliko predvidljiva in je zanimivo, ker ne veš, kaj se bo zgodilo. Malo diši po kriminalki ...
Najprej sem sklenila, da preberem eno njeno knjigo, glede na to, da je ful znana in da v knjižnici zaseda 1 meter police. Pa mi je kar všeč in bom najbrž ob priliki prebrala vse.
Za razliko od ostalega chick-lita ni toliko predvidljiva in je zanimivo, ker ne veš, kaj se bo zgodilo. Malo diši po kriminalki ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
Tony Parsons: Moški in žena
No ja, bila mi je bolj všeč kot Moški in fant istega avtorja. Tako easy branje.
No ja, bila mi je bolj všeč kot Moški in fant istega avtorja. Tako easy branje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
aha, pardon, sm misla da veste, ker je blo par strani nazaj o tej knjigi
ni veliko, samo tole sm najdla:
Jayne Ann Krentz, najbolj znana kot Amanda Quick, je pod različnimi psevdonimi napisala že več kot 120 uspešnic, ki so izšle v več kot 25 milijonih izvodov po vsem svetu. Njeni romani imajo poleg značilnih romantičnih prvin vedno tudi nadgradnjo iz enega od njenih treh svetov (zgodovinski, sodobni ali futuristični) in z uporabo določenega imena svojim bralcem točno pove, v kateri svet vstopajo. Vse njene knjige slavijo ženske kreposti: pogum, čast, odločnost in zaupanje v zdravilno moč ljubezni. Tokrat spoznamo arheologinjo Harriet, ki za pomoč nespametno prosi Gideona.
pa še v angleščini
pač tipična Amandina. kar požiram jo. začela sm včeri zvečer, pa jo bom zihr danes dokončala
.

ni veliko, samo tole sm najdla:
Jayne Ann Krentz, najbolj znana kot Amanda Quick, je pod različnimi psevdonimi napisala že več kot 120 uspešnic, ki so izšle v več kot 25 milijonih izvodov po vsem svetu. Njeni romani imajo poleg značilnih romantičnih prvin vedno tudi nadgradnjo iz enega od njenih treh svetov (zgodovinski, sodobni ali futuristični) in z uporabo določenega imena svojim bralcem točno pove, v kateri svet vstopajo. Vse njene knjige slavijo ženske kreposti: pogum, čast, odločnost in zaupanje v zdravilno moč ljubezni. Tokrat spoznamo arheologinjo Harriet, ki za pomoč nespametno prosi Gideona.
pa še v angleščini
pač tipična Amandina. kar požiram jo. začela sm včeri zvečer, pa jo bom zihr danes dokončala

-
- Cosmopsiho
Lauren Weisberger: Hudičevka v Pradi
Pred časom sem gledala film in mi je bil čisto zabaven. Tudi knjiga ni slaba, nekatere stvari so drugačne kot v filmu. (če bi najprej brala knjigo, bi mi bil film gotovo zanič
)
Spominja me na Dnevnik varuške ...
Pred časom sem gledala film in mi je bil čisto zabaven. Tudi knjiga ni slaba, nekatere stvari so drugačne kot v filmu. (če bi najprej brala knjigo, bi mi bil film gotovo zanič

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
- Cosmopsiho
kr.ena napisal/-a:Lauren Weisberger: Hudičevka v Pradi
Pred časom sem gledala film in mi je bil čisto zabaven. Tudi knjiga ni slaba, nekatere stvari so drugačne kot v filmu. (če bi najprej brala knjigo, bi mi bil film gotovo zanič)
Hudičevka v Pradi(btw, zelo všečen film) te spominja na Dnevnik varuške?
Hm, ja, mogoče s tega vidika, kako je v obeh primerih punca "deklica za vse"?

(če bi najprej brala knjigo, bi mi bil film gotovo zanič)
Hudiča kako res je to.
Čeprav ne vedno..ok, mogoče se samo men tko zdi, ampak Dnevnik Bridget Jones pa vedno rada vidim

purple_rain napisal/-a:Hudičevka v Pradi(btw, zelo všečen film) te spominja na Dnevnik varuške?
Mislim na knjigo, ne film. Pač, Andrea je pomočnica v službi, ona druga naj bi bila otrokova varuška, obe se pa morata ukvarjati s čisto osebnimi stvarmi šefice (organizirati zabave, ...). In Miranda v Hudičevki ter mama v Varuški sta isti tip razvajene zafnane ženske, ki mislita, da jima pripada strežba z vseh strani in da morajo podrejeni narediti vse, kar jima pade na pamet, 24 ur na dan ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
- Cosmopsiho
kr.ena napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Hudičevka v Pradi(btw, zelo všečen film) te spominja na Dnevnik varuške?
Mislim na knjigo, ne film.
To itak.
Pač, Andrea je pomočnica v službi, ona druga naj bi bila otrokova varuška, obe se pa morata ukvarjati s čisto osebnimi stvarmi šefice (organizirati zabave, ...). In Miranda v Hudičevki ter mama v Varuški sta isti tip razvajene zafnane ženske, ki mislita, da jima pripada strežba z vseh strani in da morajo podrejeni narediti vse, kar jima pade na pamet, 24 ur na dan ...
Sem dojela potem, ja, sej je res.
Pa Varuško (ne spomnim se imena) sem še razumela, da ni že prej poslala ženske v k****, ker se je navezala na otroka in se ji je smilil. Medtem ko Andree nisem povsem razumela, zakaj je to prenašala toliko časa. Je res mislila, da ji bo to pomagalo pri resni novinarski karieri?
Pa tudi če bi ji; nekatere cene so pač previsoke. Pa še plača je bila slaba ...
(najbrž je vztrajala samo zato, da je knjiga bolj zabavna
)

(najbrž je vztrajala samo zato, da je knjiga bolj zabavna

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
- Cosmopsiho
kr.ena napisal/-a:(najbrž je vztrajala samo zato, da je knjiga bolj zabavna)
Verjetno res.

U, pa film bo kmal(20. aprila v USA)