Voda
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
Re: voda
pjotra napisal/-a:Katera vam je najlubša in zakaj?
Sem uporabila iskalnik, tako, da če je kaj podobnega že bilo, me ne kregat, prosim.
Vode iz pipe ne morem pit,ker čutim ta klor in se mi gabi...Imam tak filing kot da bi pila destilirano vodo,kot da mi je premehka...Tako,da si vodo kupujem.Najbolj pogosto vzamem zalo ali pa dano.Ne vem zakaj.Ko so prišle ven te vode od izvira z okusom-guava itd.sem pila te,potem pa sem se naveličala okusov in sedaj pijem navadne vode.Bi pa z veseljem pila to iz pipe-je ceneje,vendar se ne morem navadit-žal

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, ker pomeni biti srečen...
Zlo redko pijem vodo kot tako, edin na fitnesu (pa še to mam najmanjši možni bidonček
), pa zuni ob belki.
Doma usak dan liter pa pou čaja, zutri se skuha, čez dan pije. Če bi mogla pit samo vodo, nikol ne bi vase spraula dveh litrou pa pou dneuno. Nikol.
Mi pa še dons ni jasn, zakaj kupovanje celih pakung plastenk vode ob predpostauki, da je tista iz pipe neoporečna (kar, razn u redkih primerih, tut je).

Doma usak dan liter pa pou čaja, zutri se skuha, čez dan pije. Če bi mogla pit samo vodo, nikol ne bi vase spraula dveh litrou pa pou dneuno. Nikol.
Mi pa še dons ni jasn, zakaj kupovanje celih pakung plastenk vode ob predpostauki, da je tista iz pipe neoporečna (kar, razn u redkih primerih, tut je).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
pijem vodo iz pipe in sicer v čimvečjih količinah,ker mam probleme z mehurjem in je dobro da veliko pijem. ponavadi mi znese na dan popit kšna dva litra tekočine (vode+ kšnih čajev), včasih več,včasih manj. vode iz plastenk ne pijem,izjemoma jo kdaj naročim v lokalu,ker se ne morem švercat ob kozarcu vode (ki je najbrž boljše kvalitete od tiste v plastenki) s sokovi se mi pa tud ne da nacejat