Sladkor - beli ali rjavi
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Javorjev sirup ---> ja to je tudi meni ena vlka uganka saj, ko sem delala v DM-u so zelo in ga šekupujejo.
No nekaj sem najdla na spletnii strani:
Javorjev sirup ni primeren za hujšanje in ne spada v okvire zdrave prehrane. Zelo znan je pri Američanih in Kanadčanih, ki ga uporabljajo bolj kot sladilo. Originalni javorjev sirup vsebuje poleg sladkorja in izvlečka rastline tudi precej različnih mineralov (kalcij, magnezij) in vitaminov (zlasti B skupine). Koliko teh koristnih elementov je v steklenički sirupa, pa je napisano na deklaraciji.
Nekaj o sladkorju in javorjevemu sirupi in strupih
No nekaj sem najdla na spletnii strani:
Javorjev sirup ni primeren za hujšanje in ne spada v okvire zdrave prehrane. Zelo znan je pri Američanih in Kanadčanih, ki ga uporabljajo bolj kot sladilo. Originalni javorjev sirup vsebuje poleg sladkorja in izvlečka rastline tudi precej različnih mineralov (kalcij, magnezij) in vitaminov (zlasti B skupine). Koliko teh koristnih elementov je v steklenički sirupa, pa je napisano na deklaraciji.
Nekaj o sladkorju in javorjevemu sirupi in strupih
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana