Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Happyness napisal/-a:... ne nimam... vstajam ob 6-tih zjutraj... peljem psa na sprehod, potem zbudim malega in ga previjem in pripravim... zbudim hčerko... zrihtam še sebe... peljem v vrtec malega, nato hčerko v šolo... kjer je tudi vezana na uro... potem grem na banko, pošto in nato v pisarno... tam sem do 17... včasih še dlje... če imam predavanja šibam nato naprej na predavanja in se vrnem ob 20. 30 domov... otrokom naredim še nekaj za jest... jih stuširam preberem pravljico in dam spat... s starejšo narediva še nalogo.. če je potrebno in to ne naredi pri babici... potem operem perilo... med tem se učim... likam... potem obesim in je ura 23.00 zvečer... pomagam pri papirjih ker je moj mož privat...
... če pa ne grem na predavnja.. pridem domov malo prej ob 18.00, grem še po otroke v trgovino... delamo nalogo, gremo na kakšen sprehod... itd... tako izgleda delavnik... ne ne morem si pripravit obroka... ker je to dan na dan ... ne vem če veš kako je biti od jutra do večera v pogonu...
in za informacijo.. tudi k frizerju ne morem - ker mi ne znese sedet tam uro ali uro pa pol - trenutno žal ne... ker mi je škoda časa da sedim pri frizerju, moji otroci so pa v varstvu... tako zgleda delavnik zaposlene mame z evropskih delovnim časom...
... da bi pa ustajala ob 5.00 z namenom da si pripravim zajtrk... pa nimam energije če sem poštena... ker nisem robot... moraš pa nekaj vedet... da je potem še polno drugih obveznosti... ki jih tudi omenila nisem od raznih krožkov... sestankov... bolezni itd...
Hotela sem samo povedati... da ta hrana ala herbalife, nupo ipd... po mojem mnenju ni bila narejena za hujšanje... temveč kot dodatek k prehrani... poudarek na hujšanju je zato, ker se potem bolje prodaja - saj večina strmi k nekim nerealnim idealom... shujša se pa po mojem mnenju za to... ker popiješ veliko tekočine... in se ne nažiraš... tako kot sem se prej jaz.... v bistvu sem pojedla ogromne količine hrane... pa nič kvalitetnega... vendar vedno mi je nekaj manjkalo.. kar mi sedaj ne. Jem pa normalno... kosilo... si naročim v službo in mi ga pripeljejo...
Če bi pa želela dobiti vse te vitamine... bi morala hoditi na tržnico - kar bi z veseljem počela... vendar to si lahko privoščim le v soboto - zelenjava - sploh kakšna kvalitena bio.. pa ne drži 7 dni - tudi če je v hladnilniku, verjemi smo probavali...
Meni je pomagala izboljšati počutje... je šlo nekaj kg dol... normalno... saj od takrat ne jem več čokolade - ker 3 milke pojest v enem večeru ni normalno... in jaz sem vesela, da se je to končalo, brez odrekanja.
Probaj 1 mesec vstajat ob 6-tih... pa iti ob 7 od doma... pa prihajaj ob 6-7 domov... ali pa še kasneje... potem mi pa povej če si imela čas za 5 zdravih obrokov... najbrž še nisi mamica, ker tudi ko otrok zaspi pri nas je to od 20 -21... še nisi frej... te čaka še ogromno dela.. od pranja, likanja, drgnjenja blatnih superg... da ne gre usran v vrtec ali šolo itd...
In ne delam nobene reklame... jaz sem se za to hrano odločala ful dolgo prebrala še in še formov... bila totalno skeptična... samo ko sem bila že res na dnu.. ker moja hrana je bila nekaj spotoma in na hitro... tudi to kosilo ki ga sedaj naročam... ni ravno najbolj kvalitetno... ker tudi ne more biti glede na to da je kuhano v velikih količinah.. oglasila sem se le zato.. ker se vedno povezuje to hrano z hujšanjem... pa mislim da to le ni tako... da so to bolj vitamini, minerali... ki vežejo nase strupe - zato se tudi hodi toliko na wc in se nato tudi več pije tekočine. Povsod pa piše prehransko dopolnilo in ne hrana.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov