saska1 napisal/-a:meni pa se to nikakor ne zdi nobeno zdravljenje kompleksov al pa česa drugega. in bi se mi zdelo izjemno odkrito ter fer od mojga tipa da mi pove tak kot je, realno. saj konec koncev to tudi vse od tipov pričakujemo. pa ziher da bi bla mal užaljena na začetku, saj bi vsak bil. pa po moje se to sploh ne more primerjat z izjavo: kaj ko bi si ga ti mal povečal, niti približno. pač...ma kakršnega koli že pač ma, večina žensk pa si kilograme leta in leta pridno nabira, pol pa ko ti enkrat tip pove čuj zdaj pa je mal preveč, pa je ogenj v strehi.
sicer pa tako ali tako, če ne bi blo realno se punca ziher ne bi sekirala, če pa jo že tako gane pa očitno nekaj na tem je
Meni se pa ne zdi da bi mogu fant kadarkol rečt kaj v smislu:"Zdej je pa že malo preveč". Saj sama najbolj veš kako izgledaš, ne rabiš še enga debila tam da ti to izpostavi. Sej če z čim ni zadovoljen nej gre drugam.
Men osebno gre bolj na živce ker moj fant za vsak kilogram jamra da mora shujšat, tko da je situacija pri nama bolj obrnjena.
Poznam tud punce, ki zarad svojih fantov hujšajo in se mi take zveze gnusijo. Če nekoga ljubiš zaradi njegovega telesa, tukaj neki ni prav.