Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
dot napisal/-a:^^ Niti slučajno, sem velika oboževalka Milke in imam naštudirane že vse različice, okuse in države izdelaveTudi francoska je ogabna, sem že nekje napisala (dobi se jo v Leclercu), čisto brez okusa kot rjav vosek;) Sem se zelo trudila, da bi mi ugajala (in namerno več tistih tamalih koščkov pohrustala in čakala okus
), pa mi ni. Avstrijska mi tudi ni všeč (to so tiste velike, 250 g v kartonastem ovitku), podobno voskasta... te 'nove' poljske, bolgarske in češke mi pa povečini tudi niso, veliko bolj trde in praznega okusa, sploh te s tekočimi polnili so sam cukr
Tako da nemške so mi edine izredno všeč, tudi okuse / polnila imajo te najbolj raznolike in meni všečne (dobi se jih pa v Muellerju in enem majhnem dežurnem Mercatorju v LJ; medtem ko še pred par leti so bile povsod le te). Probam pa veliko različnih, že zato, ker imam rada raznolikost in me firbec daje pri kakšni novi, ampak kot rečeno, to so moje ugotovitve
Tudi to Bubbly (ki je v originalu že vsa leta Luflee, saj veste, tista z zračnimi mehurčki) sem poskusila in se ne more primerjat s prejšnjo, nemško, tako po okusu kot nadležni trdoti
Kot neko trdo drobeče se žaganje. Aja, španske (velike 300g s piškotom, 3 različice na Petrolu, v Mercatorju in ostalih supermarketih) so pa še kar ok, ampak jih niti ne kupujem. Zadnja leta Milka itak spada pod ameriški Kraft (oz. zdaj še neko skupino Mondelez), tako da očitno so se vrgli na razpršeno izdelavo različnih čokolad za različne trge.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov