Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
Riz s peceno govedino in sampinjoni.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Slane palacinke iz buck in polnozrnateb moke, nadevane s paradiznikom, mozzarelo in svezo baziliko ter kumaricina solate s prelivom iz limoninega soka in lahke kisle smetane.
Včeraj zvečer pšenične tortilje z zeleno solato, paradižnikom, mlado čebulo, pečenimi bučkami, piščancem in omako iz lahkega tekočega jogurta z začimbami, od tega z rožmarinom iz vrta staršev 

Zase kuhano fižolo z zaseko in kislo smetano, za ostale polžeke z bolognese omako ter domača solata. Domače ali na easy danes.
The world is as you are.
Pecen riz s piscancem, natrgano jajcno omleto, mlado cebulo, papriko, grahom, malo sojine omake.
V soboto sem špagete z vnaprej kupljeno "bolonjsko" omako
V nedeljo krvavice + rdečo peso - oboje domače
V ponedeljek se mi ni več dalo in sem naročil kitajca domov. Kislo-pekoča juha se mi je zaluštala, njami
(ostalo pač, neki je potrebno (po)jest)
Danes ostanek od kitajca, malo prej pa sem si palačinke naredil...
Nič posebnega, a pravim, da se mi neki "dogaja"... ker že dolgo nisem toliko dni zaporedoma jedel doma (tud če je dostava, je doma). Ni sam to, da bo treba odplačat eno rezervacijo (dopust) z Mastercard
...mi je pasalo jest doma te dni, ne vem/ne razumem zakaj

V nedeljo krvavice + rdečo peso - oboje domače
V ponedeljek se mi ni več dalo in sem naročil kitajca domov. Kislo-pekoča juha se mi je zaluštala, njami

Danes ostanek od kitajca, malo prej pa sem si palačinke naredil...
Nič posebnega, a pravim, da se mi neki "dogaja"... ker že dolgo nisem toliko dni zaporedoma jedel doma (tud če je dostava, je doma). Ni sam to, da bo treba odplačat eno rezervacijo (dopust) z Mastercard

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
gromozanski lonec piščančjega "curryja" z bučo in kokosovim mlekom, večino bomo dali v skrinjo za mealprep 
eden od najboljših receptov za jesen/zimo in kosilo je v 15min na mizi

eden od najboljših receptov za jesen/zimo in kosilo je v 15min na mizi
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Sem naredil pico, ki je bila dobra kot še nikoli, nimam pojma zakaj. Res da nisem bel neki živčen in nestrpen, ko sem mesil testo, a šlo mi pa ni (pač povprečno nekje)... če povezujemo energijo, ki jo vložim v "izdelek" na koncu z okusom
Uporabil sem drug sir, tokrat sparov, namesto Milfine, torej cenovno verjetn slabšega... ne vem nekak je ratalo, da se je testo ravno prav speklo, sir pa se je hkrati tudi ravno prav zapekel

Uporabil sem drug sir, tokrat sparov, namesto Milfine, torej cenovno verjetn slabšega... ne vem nekak je ratalo, da se je testo ravno prav speklo, sir pa se je hkrati tudi ravno prav zapekel
"Tema je tvoja svetloba.
Malo cistim ostanke v hladilniku... skuhala sem torteline z brokolijem iz zamrzovalnika ter naredila malo omake iz narezane domace suhe salame,sladke smetane, malcek ostanka mozzarele,naribanega parmezana in popra in potem zmesala se z brokolijem in tortelini.
Sem ze mislila da imam kaksne pojave slabosti nazaj, pa me ocitno prime ne tako svoh slabost, ce mi tako zelo cuker pade, tako da sem mogla neki na hitro.
Sem ze mislila da imam kaksne pojave slabosti nazaj, pa me ocitno prime ne tako svoh slabost, ce mi tako zelo cuker pade, tako da sem mogla neki na hitro.
Ne kuham danes, ampak bolj kot solata varianta sem si pripravila čičeriko, tuno, rdečo papriko, črne olive, čebulo, feta sir, začimbe.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Tunino pito z jajci, malo polnozrnate moke, mozzarelo, parmezanom, kislo smetano, drobnjakom.
Slivovi cmoki 

Vceraj brezglutenske/koruzne peresnike v smetanovi omaki s susenimi paradizniki in puranom.
Danes paprikas s puranom in pire krompirjem,solata iz kumar in paradiznika.
Danes paprikas s puranom in pire krompirjem,solata iz kumar in paradiznika.
Polnozrnate špagete v paradižnikovi omaki z rakci.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
A smo vsi na pašti
. Danes smo morali naredit nekaj na hitro in enostavno ker ne kuhamo doma.
Polnozrnata pašta z zelenjavno omako s popečeno domačo panceto. Popečeni melancani. Zraven solata iz paradajza, bazilike in koščki parmezana

Polnozrnata pašta z zelenjavno omako s popečeno domačo panceto. Popečeni melancani. Zraven solata iz paradajza, bazilike in koščki parmezana

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.