Eurosong
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
^^Joj...sploh nism vidla
Hvala
Hm....tale pesm od No Angels, je pa refren skor ista melodija kot od Blue October-Hate Me. Se vam tut zdi? Jao kok niso več izvirni
Upam da bo zmagala Carolin za nemški izbor, ker edina poje v nemščini! Ne vem, a se drugi sramujejo v nemščini pet
Pa sej druge pesmi so nikakve! Sploh uni, ko pojejo špansk...ne vem v čem je poin..kr neki...bedaki...

Hvala

Hm....tale pesm od No Angels, je pa refren skor ista melodija kot od Blue October-Hate Me. Se vam tut zdi? Jao kok niso več izvirni

Upam da bo zmagala Carolin za nemški izbor, ker edina poje v nemščini! Ne vem, a se drugi sramujejo v nemščini pet

Pa sej druge pesmi so nikakve! Sploh uni, ko pojejo špansk...ne vem v čem je poin..kr neki...bedaki...
-
- Kofetarica
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Ja definitivno! Iskreno upam, da bo tut u beogradu zapela u ang!!! Komad res bolj izpade...
Pa tale njen performance u grčiji je tut treba skritizirat - bo mogla še orng delat na koreografiji, pa pefrormancu na sploh! Je bla tut na Emi čist porazna. Pa tale turkizna oblekca
Krajst - njej pašajo kakšne sexy cunce, ne pa neke volančkaste večerne oblekce no...
Pa tale njen performance u grčiji je tut treba skritizirat - bo mogla še orng delat na koreografiji, pa pefrormancu na sploh! Je bla tut na Emi čist porazna. Pa tale turkizna oblekca

Sweet Princess napisal/-a:Pa tale njen performance u grčiji je tut treba skritizirat - bo mogla še orng delat na koreografiji, pa pefrormancu na sploh! Je bla tut na Emi čist porazna. Pa tale turkizna oblekcaKrajst - njej pašajo kakšne sexy cunce, ne pa neke volančkaste večerne oblekce no...
Ja, mene je tale obleka tud malce zmotila. Ko je prikorakala na oder sem najprej pomislila "oo huda obleka"... potem pa je ona začela z nekimi "brutalnimi" gibi in čist neumestnimi koreografijami, ki sploh ne pašejo k nekemu "glamuroznemu" outfitu... in pokvarila vse skupaj