Dišave za dom
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Sramežljivka
- Kraj: vsepovsod
Js sem včasih ful uporabljala dišeče palčke, zdej pa bolj poredko. Je res, da te lahk po palčkah glava boli, sam je se mi zdi kr razlika med tistimi najbolj poceni pa kakimi bolj kvalitetnimi. Zadnje čase mam pa rajš olja. Sicer sta pa moja najljubša vonja pačuli in sandalovina, ne maram pa kake vanilije al pa kakih sadnih (jagode pa to).
Meni pa dišeče palčke niso všeč, ker majo premočan vonj, pa me je do zdaj še vedno glava bolela pol. Dišeče svečke pa kar pogosto uporabljam, ampak jih tudi ne pustim goreti v nedogled, ker se prav tako prostor prenasiči s tem vonjem in tudi glava trpi. Glede teh cenenih čajnih svečk pa sem tudi jaz mislila, da ne dišijo, ko jih prižgeš. Meni se je vedno zdelo, da voham samo dim, če pa je v sobo vstopil kdo drug, pa mu je dišalo...
Najraje mam Glade sveče. Mam ravno v planu kupiti tole Scented Oil Candle:

-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
allessya napisal/-a:Meni pa dišeče palčke niso všeč, ker majo premočan vonj, pa me je do zdaj še vedno glava bolela pol. Dišeče svečke pa kar pogosto uporabljam, ampak jih tudi ne pustim goreti v nedogled, ker se prav tako prostor prenasiči s tem vonjem in tudi glava trpi. Glede teh cenenih čajnih svečk pa sem tudi jaz mislila, da ne dišijo, ko jih prižgeš. Meni se je vedno zdelo, da voham samo dim, če pa je v sobo vstopil kdo drug, pa mu je dišalo...![]()
Jaz sem pa tako razočarana nad to Glade čudo s svečo, ki se spremeni v olje, da je joj. Prvo kot prvo so dragi vložki, dogori v 2 urah, pa še nekega vonja ne oddajajo. Skratka nasrala sem se do konca.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Zdej je bla ena reklama, ki sem jo zasledila k je tk svečka potem se pa spremeni v olje in lepo nekaj časa še gori...
Je katera že kupla in sprobala?
Je katera že kupla in sprobala?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Idrija
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Pri nas radi pržgemo kako dišečo palčko, mamo res take k lepo dišijo. V sobi pa si prižgem razne svečke, pa tud izparilnik z nekaj vonji. Tud pr lubiju mava s sivko jami, to mi je res en najlepših vonjev.
Men se zdijo te dišavice res super zadeva, če so uporabljene v pravih količinah in seveda da je vonj pravi.
Nam je pa predlani sestrca in Pariza prnesla še Božični parfum za dom in zraven maching palčke. Super zadevca!
Men se zdijo te dišavice res super zadeva, če so uporabljene v pravih količinah in seveda da je vonj pravi.
Nam je pa predlani sestrca in Pariza prnesla še Božični parfum za dom in zraven maching palčke. Super zadevca!
joj, jst sm polhna in teh svečk in palčk in eteričnih oljčkov
...ampak nimam časa jih prižgat niti...
drgač mam pa dišeče palčke z vonjem marihuane in mi zares ful ful dišijo...ubistvu mi bolj vlečejo na jabuk, na kterga sem pa itak nora...Polivica svečk in eteričnih olj, je z vonjem jabuka
..al pa kakšnih rožic...kakšne pomaranče in breskve mi pa čist preveč smrdijo 

drgač mam pa dišeče palčke z vonjem marihuane in mi zares ful ful dišijo...ubistvu mi bolj vlečejo na jabuk, na kterga sem pa itak nora...Polivica svečk in eteričnih olj, je z vonjem jabuka

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
-
- Kofetarica